Eski kaleciden itiraf, “Nobre soyundu, görevli korkudan kaçtı…”

23.05.2021 - 16:11 | Son Güncellenme: 23.05.2021 - 16:13

Geçtiğimiz sezon emekliye ayrılan kaleci Hakan Arıkan, Süper Lig’de 4 farklı kulüpte beraber oynadığı Mert Nobre hakkında ilginç bir itirafta bulundu. İşte detaylar…

Eski kaleciden itiraf, “Nobre soyundu, görevli korkudan kaçtı…”

AJANSSPOR - HABER

 

Kariyeri boyunca tam 10 farklı profesyonel kulübün formasını terleten Hakan Arıkan, YouTube yayıncısı Atakan Kurt’un konuğu oldu. Futbol kariyerinin gelişim öyküsünü, kariyerinde emek sahibi olan teknik direktörleri ve beraber oynadığı futbolcuları anlatan Arıkan, Mert Nobre ile yaşadığı bir anıyı anlattı.

“Artık aileden biri oldu…”

İlk kez 2007-2011 yıllarında Mert Nobre ile aynı takımda oynadığını belirten Hakan Arıkan, eski takım arkadaşı için; “Marcio Nobre. Ben Mert Nobre diyorum. Artık aileden biri oldu. Gerçekten Türk. Yürek olarak Türk vatandaşı. Beşiktaş, Mersin, Kayseri ve Gençlerbirliği’nde beraberdik.

“Nobre’ye yapma diye kızıyordum…”

Nobre ile çok anımız var. Mersin’de antrenman yapıyorduk. İdman bitti. Duşa girecektik. O dönemki yabancı arkadaşlarımız duşa çırılçıplak giriyordu. Türkler daha çok peştemal ve havluyla giriyor. Neyse Nobre ama öyle değildi. Mutlaka havlu kullanırdı. Ben kızardım hatta. “Abi” diyebileceğimiz oyuncular “Arkadaşlar yapmayın. Burası farklı bir kültür.” derdi.

“Nobre ayakta, Koreli yerde…”

Bizim Allah rahmet eylesin Koreli diye bir abimiz vardı. Malzemeci. Çok seviyorduk. Bir gün o malzemeleri toplarken Nobre de duştan çıkmıştı. Havluyu beline sarmıştı. Işıklar da kapanınca Nobre’de havluyu çıkardı doğal olarak. Bizim Koreli de yerde. Nobre yürüyor ama karanlık. O anda ışıklar bir geldi. Nobre ayakta ve Koreli yerde. Nobre’ye bakıyorlar. Ama nasıl kaçtığı belli değil ya. Koreliyi ondan sonra 1-2 gün görmedik. O an ki surat ifadeleri çok farklıydı.

Senin için hazırladığımız haberler