Beşiktaş, Ümraniyespor'dan Umut Nayir'i Transfer Etmek İstiyor

09.05.2023 - 15:13 | Son Güncellenme: 09.05.2023 - 16:34

Transfer haberi | Beşiktaş, Umut Nayir'i listesine aldı. Siyah-Beyazlı takım, Ümraniyespor'da dikkat çeken eski Kartal'ı transfer etmek istiyor. Detaylar.

Beşiktaş, Ümraniyespor'dan Umut Nayir'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in en formda takımlarından biri olan Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Siyah-Beyazlı yönetim, kadroya yapılacak takviyelerle ilgili girişimlerini hızlandırdı.

Beşiktaş, eski futbolcusunu radarına aldı

Gelecek sezonun kadro planlamasına devam eden Beşiktaş'ın eski futbolcusunu radarına aldığı belirtildi. Siyah-Beyazlılar, hücum hattını eski Kartal ile güçlendirmeyi hedefliyor.

Umut Nayir Kara Kartal'ın gündeminde

Sözcü'nün haberine göre Beşiktaş'ın radarına aldığı isim Umut Nayir oldu. 2021 yazında Giresunspor'a bedelsiz olarak gönderilen 29 yaşındaki santrfor, bu sezon Ümraniyespor forması ile Süper Lig'de gösterdiği performans ile Siyah-Beyazlılar'ın dikkatini çekti.

İlgini Çekebilir
Tümer Metin'den flaş yorum! Sergen Yalçın Fenerbahçe'nin başına gelirse...
Habere Git

Liste başında

Umut Nayir'in ligde çizdiği form grafiği birçok takımın dikkatini çekerken, Beşiktaş'ın eski futbolcusunu transfer listesinin başına aldığı kaydedildi.

Güneş'ten onay çıktı, resmi teklif yapılacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de Umut Nayir transferini onayladığı ifade edilirken, Ahmet Nur Çebi yönetiminin resmi girişimlerde bulunması bekleniyor.

Eyüpspor'a gitti, Ümraniye'ye kiralandı

Beşiktaş'tan ayrılarak, Giresunspor'a transfer olan Umut Nayir, bu sezonun başında ise TFF 1. Lig'den Eyüpspor'a imza attı. Eyüpspor'a transferinden birkaç gün sonra Süper Lig ekibi Ümraniyespor'a kiralanan deneyimli forvet, gösterdiği performans ile beğeni kazandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan ayrıldı, küme düştü!
Habere Git

29 maçta 16 gol, 3 asist

Bu sezon 29 karşılaşmada görev alan Umut Nayir, 16 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler