Eski takım arkadaşından Vedat Muriç yorumu: "Bu performansının sırrı..."

16.09.2019 - 15:06 | Son Güncellenme: 16.09.2019 - 18:06

Eski takım arkadaşından Vedat Muriç yorumu: "Bu performansının sırrı..."

Fenerbahçe’nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç, ortaya koyduğu performansla dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. Hem sarı-lacivertlilere hem de Kosova Milli Takımı’na ciddi katkı veren Vedat Muriç’in başarısının sırrı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'yi tercih etti

Rizespor’da ortaya koyduğu grafikle hem Galatasaray hem de Fenerbahçe’nin transfer listesine giren Vedat Muriç, sarı-lacivertlilerle sözleşme imzalamıştı.

Muriç'in başarısının sırrı

Golcü oyuncu, Fenerbahçe’ye gelerek hayalini gerçekleştirdiğini ifade ederken Muriç’in başarısının sırrı ortaya çıktı.

Evlenmesiyle birlikte performansını katladı

Çocukluğunda çeşitli dramlar yaşayan, şu an ise mutlu bir aile hayatı olan Vedat Muriç, evlenmesinin ardından futbolunu daha da yukarıya taşıdı.

Eski takım arkadaşı Serdar Dursun'dan Vedat Muriç yorumu

Fenerbahçe’deki performansıyla birlikte Avrupa kulüplerinin radarına takılan Vedat Muriç ile ilgili bir değerlendirme de kariyerini Alman ekibi Darmstadt’ta sürdüren Serdar Dursun’dan geldi.

Serdar Dursun: "Başarısının sırrı düzenli aile hayatı ve çok çalışmak"

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Serdar Dursun, ”Ben Eskişehir’deyken Vedat Muriç ile kısa bir süre oynamıştık. 2014 yılında Eskişehir’e deneme antrenmanına gelmişti. 1 ay birlikte oynadık. O Giresun’a ben de Karagümrük’e gitmiştim. Ben 2,5 yıldır evliyim. Düzenli bir hayatım var. Vedat’ın da aile hayatının futboluna iyi geldiğini düşünüyorum. Fenerbahçe’de başarılı gidiyor. Ayrıca gördüğüm kadarıyla da çok çalışıyor” açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler