Eski takımı Onyekuru'ya talip oldu

15.12.2020 - 13:20 | Son Güncellenme: 15.12.2020 - 13:28

Son dakika transfer haberleri... Belçika Ligi takımlarından Anderlecht, Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Nijeryalı oyuncu Henry Onyekuru'yu transfer etmek istiyor. Detaylar haberimizde...

Eski takımı Onyekuru'ya talip oldu

İsa KETHÜDA - DIŞ HABER

Fransa Ligi (Ligue 1) ekiplerinden AS Monaco forması giyen ve ocak ayında Galatasaray'a transferi gündemde olan Nijeryalı yıldız Henry Onyekuru'ya eski takımı Anderlecht talip oldu.

Anderlecht girişimlere başladı

Belçika medyasında yer alan haberlere göre; Monaco teknik direktörü Niko Kovac'ın kadrosunda görmek istemediği Henry Onyekuru'yu eski takımı RSC Anderlecht'in ocak ayında transfer etmek için girişimlere başladığı belirtildi.

Monaco ile ilişkileri iyi

Anderlecht her ne kadar nakit sıkıntısı çekse de Monaco ile olan iyi ilişkilerinden dolayı bu transferde bir sıkıntı çıkmayacağı kaydedildi. 

Sezon başında transfer etmek istemişti

Belçika ekibinin eski oyuncusunu geri getirmek için ne zaman harekete geçeceği ise belirsizliğini koruyor. Bilindiği üzere mor-beyazlı takım sezon başında oyuncuyu geri almak istemiş, ancak oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. 

Kovac istemediğini açıkladı

Öte yandan Monaco teknik direktörü Niko Kovac da Henry Onyekuru'yu istemediğini net bir dille ifade etti. Kovac, "Ben bu takımda görev yaptığım sürece, Onyekuru Monaco'da forma giyemeyecek" şeklinde konuştu.

4 maç 1 asist

Bu sezon 4 maçta sahaya çıkan ve 1 asist yapan Nijeryalı oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler