Eskişehirspor'da Erkan Zengin ayrılacak mı? Açıkladı!

28.12.2017 - 17:22 | Son Güncellenme: 28.12.2017 - 17:22

Eskişehirspor'da transferde hareketli saatler devam ediyor.

Kırmızı Siyahlı takımın kaptanı Erkan Zengin'e Süper Lig'den birkaç ekibin talip olduğu öğrenildi. Erkan'ın takımdan ayrılması gündeme gelirken teknik direktörü Yücel İldiz bu konuya açıklık getirdi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İstikrarlı bir Eskişehirspor bekliyorum!

Biz göreve geldiğimizde sıkıntılı bir yönetim vardı. Geldiğimizde durum iç açıcı değildi. Bütün bunlara rağmen takımı iyi toparladık. Son hafta çok gol kaçırdık ve kaybettik . 2. yarıya daha umutlu bakacağız. Halil Ünal yönetimi tamamen ödemelere kilitlenmiş durumdalar. Kamp dönemini iyi atlatacağız. 2. yarı daha istikrarlı bir Eskişehirspor bekliyorum.

Transfer dönemi açılırsa sıkıntı olmayacak!

Bu ligde 2 maç kazandığınızda play off oynuyorsunuz, 2 maç kaybedince de alt sıralarda oluyorsunuz. Transfer dönemi açılırsa bir sıkıntı çıkmayacak. İyi transferlerle 2. yarıya daha iyi başlayacağız.

Erkan Zengin takımdan ayrılacak mı?

Erkan  Zengin bizim çok değerli bir oyuncumuz, biz istemedikten sonra oyuncularımız gitmez. Altyapıdan 5-6 oyuncumuzu A takıma çıkarmaya çalışıyoruz. Ama önce kriz ortamını çözmeye çalışıyoruz. Emenike ile görüşmedim daha önce bir telefon ile görüşmemiz olmuştu.

Yücel İldiz'in sözlerinin ardından Eskişehirspor Kulübü yaptığı açıklamada,

"Kulübümüz profesyonel futbolcusu olan Erkan Zengin ile ilgili bir gruba ait gazete ve sosyal medya sitelerinde yer alan haberin Yönetim Kurulumuz ile hiç bir ilgisi yoktur. Her zaman ki gibi yalan ve hayal ürünü olan bu haberlere itibar etmeyiniz. Erkan Zengin kaptanımızdır ve öyle de devam edecektir" ifadelerini kullandı.

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ. )

Senin için hazırladığımız haberler