Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz canlı izle - ATV canlı yayın

09.03.2021 - 15:41 | Son Güncellenme: 09.03.2021 - 15:55

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185. bölüm izle. Dizinin yayınlanması ile birlikte bazı izleyiciler yeni bölümleri izlemek için araştırma yapıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle, EDHO yeni bölüm izle gibi araştırmalar yapmaya devam ediyorlar. Peki nasıl izlerim? İşte yeni trend olan dizi hakkında tüm detaylar... Oyuncu kadrosunda kimler var, son bölümde neler oldu, yeni bölüm özeti ve replikleri izle! Tüm detaylar haberimizde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz canlı izle - ATV canlı yayın

Tam 6 yıldır ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO), yeni bölümüyle bu akşam takip edilebilecek. 185. bölümün yayınlanacağı dizide izleyiciler şimdiden araştırmalara başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm izle veya EDHO 185. bölüm izle gibi aramalar yapılıyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV izle yöntemi nasıl olmalı? Detaylar haberimizde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm izle

İlyas Çakırbeyli, abisi Hızır Çakırbeyli’den aldığı herkesi vur iznini harfiyen yerine getirmek için canla başla çalışır. Özcan’ın otelde kendisini öldürmeye çalışmasının ardından planını kuran İlyas Çakırbeyli, İshak’ı pusuya düşürür. İshak, Özcan’dan İlyas Çakırbeyli’nin ölüm haberini beklerken yediği kurşunla neye uğradığını şaşırır.

İlyas Çakırbeyli abisi Hızır Çakırbeyli ve yeğeni Alpaslan Çakırbeyli’nin yokluğunu aratmaz. Bahar Sincanlı’nın yakın korumalığını yapan Orhan’ın ihanetini öğrenen ve bu bilgi sayesinde abisi Hızır Çakırbeyli ve Kimsesiz Doğan’ı kurtarmak için harekete geçen İlyas Çakırbeyli, bir yandan da akrabası Haşmet Façalılar’la hasımlık yapan İdris ve ailesiyle uğraşır. İlyas Çakırbeyli, Tufan Reis’in de yardımıyla İdris ve ailesi üzerinde plan yapar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz konusu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ilk bölümü 8 Eylül 2015 tarihinde yayımlanan, senaryosunu Bahadır Özdener ve Berna Aruz'un birlikte kaleme aldıkları aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları

Hızır Çakırbeyli (Oktay Kaynarca): Hızır Reis olarak anılmaktadır.
Ceylan Çakırbeyli (Sanem Çelik): Hızır'ın eşi.
Tufan Tezyürek (Hüseyin Avni Danyal): Hızır'ın dostu.
Alparslan Çakırbeyli (Yunus Emre Yıldırımer): Hızır'ın yeğeni.
İlyas Çakırbeyli (Ozan Akbaba): Hızır'ın kardeşi.
Kimsesiz Doğan (Ali Sürmeli): Hızır'ın dostu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yan karakterleri

Hayriye Çakırbeyli (Sabina Toziya): Hızır ve İlyas'ın annesidir.
Ömür Çakırbeyli (Ceren Benderlioğlu): İlyas'ın eşi.
Hızır Ali Çakırbeyli (Yalçın Hafızoğlu): Hızır ve Ceylan'ın oğlu.
Emine Façalı (Sevil Akı Saner): Tipi'nin ablası.
Behzat Façalı (Emir Benderlioğlu): İlyas'ın kayınbiraderi.
Haşmet Façalı (Turgut Tunçalp): İlyas'ın kayınbiraderi.
Tipi/Murat İspirli (Savaş Özdemir): Masa'nın bir üyesi.
Rafet Avcı (Şener Savaş): Masa'nın bir üyesi.
Cihan (Adnan Biricik): Masanın bir üyesi.
İdris (Ünal Silver): Masanın bir üyesi.
Hatice Kalkandere (Sevinç Kıranlı): Hızır ve İlyas'ın teyze kızı.
Enişte/Temel Kalkandere (Hakan Karsak): Hızır'ın en güvendiği adamı.
Şahin Ağa (Turgay Tanülkü): Hızır'ın en güvendiği dostu ve akıl hocasıdır.
Tekin (Tevfik Erman Kutlu):Doğan Baba'nın adamı.
Bahar Sincan (Pelin Akil): Celal Sincan'ın kızıdır.
Yaman Korkmaz (Engin Benli): Çakırbeyliler'in düşmanıdır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜMÜNÜ CANLI TAKİP EDEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm fragmanı - 9 Mart Salı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izle

Hızır Çakırbeyli (Oktay Kaynarca) kimdir?

Oktay Kaynarca 56 yaşındadır. Malatya Hekimhan'lıdır. Otuz yılı aşkın kariyerinde Altın Portakal Film Festivali ödülü de dâhil birçok ödül kazanmıştır. 1980'li yılların sonunda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na başlamıştır. 1989 yılında ise TRT 1 kanalında yayınlanan Gençler adlı dizide oyunculuk kariyerine başlamıştır. 1990 yılında ise Yavuz Turgul'un yönettiği Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni adlı filmde oynayarak sinema kariyerine de başlamıştır.

1994 yılında Yavuz Özkan'ın yönettiği Yengeç Sepeti adlı filmde canlandırdığı Güner rolüyle olumlu yanıtlar aldı. 1990'lı yıllarda sinema filmleri ve televizyon programları ile kariyerini devam ettirdi. Ayrıca bazı televizyon reklamlarında ve müzik kliplerinde de yer aldı. Deli Yürek adlı dizinin 2002 yılında çıkan Deli Yürek: Bumerang Cehennemi adlı filminde Cemal karakteriyle büyük beğeni toplamıştır. 2000'li yıllarda sinema filmlerinin yanı sıra televizyon dizilerine de ağırlık vermeye başlamıştır. Yeditepe İstanbul (2001-2002) ve Esir Şehrin İnsanları (2003) gibi dizilerde yer almıştır.

15 Ocak 2003 tarihinde Show TV'de başlayan, Osman Sınav'ın yönettiği Kurtlar Vadisi adlı dizide Süleyman Çakır isimli sert, vurdumduymaz, espritüel ve hırçın bir mafya babasını canlandırmıştır. Bu dizide canlandırdığı karakterle büyük yankı uyandırmış ve Türkiye'nin hatta Orta Doğu'nun en çok tanınan oyuncularından birisi hâline gelmiştir. Necati Şaşmaz ile birlikte dizinin başrolünde yer almıştır. Dizinin 45. bölümündeki ölümünden sonra gerçek hayatta cenaze namazı kılınmış, saygı duruşlarında bulunulmuş, salası ve mevlidi okutulmuştur. 

Dünya çapında ilk defa bir karakter gerçek hayatta bu kadar etki yaratmıştır. Kurtlar Vadisi'nin ardından Kuzey Rüzgârı (2007), Adanalı (2008-2010), Sakarya Fırat (2011) ve Ustura Kemal (2012) gibi dizilerde yer almıştır. Aynı zamanda sinema filmlerinde oynamış ve televizyon programları yapmaya devam etmiştir. 2014 yılında uzun süre ara verdiği tiyatroya geri dönmüştür. 2015 yılında ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Hızır Çakırbeyli adlı karakteri canlandırmaya başlamıştır. Süleyman Çakır karakterine yakın bir tarzda olan bu dizideki karakteri ile birçok ödül de almıştır.

Oktay Kaynarca filmleri

Oktay Kaynarca, konservatuvar okurken ilk kez Ege Tiyatrosu'nda Turgut Özakman'ın Duvarların Ötesinde adlı oyununda oynayarak tiyatro kariyerine adım attı. Bu oyunun ardından birkaç çocuk oyununda da sahne aldı. 1991 yılında konservatuvardan mezun olduktan sonra Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Derya Alabora ve Ahmet Levendoğlu gibi oyuncularla Kan Kardeşleri adlı müzikalde yer aldı.

Sahnedeki oyunculuyla birlikte başarısı günden güne artıyordu. Ahmet Levendoğlu'nun yazdığı ve 1993-1994 yılları arasında sahnelenen Derin Bir Soluk Al adlı oyunda Yavuz adındaki bir karakteri canlandırmıştır. Bu oyundaki başarısından dolayı ise Avni Dilligil Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır. 1997 yılına kadar çeşitli oyunlarda yer almaya devam etmiştir.

2015 yılında Ken Kesey'in yazdığı ve Şakir Gürzumar'ın yönetmenliğini üstlendiği Guguk Kuşu adlı oyunla sahnelere geri dönmüştür. Oktay Kaynarca'nın yanı sıra Deniz Uğur, Galip Erdal ve Levent Can gibi oyuncuların da yer aldığı oyun yoğun istek üzerine üçüncü sezonunda da seyirciyle buluşmuştur. Oyunda, tutuklu olduğu cezaevinde çalışmaktan kurtulmak için deli taklidi yaparak güvenlik önlemleri daha az olan bir akıl hastanesine sevk edilen bir mahkûmun burada geçirdiği zaman konu alınıyor.

Sanem Çelik (Ceylan Çakırbeyli) kimdir, kaç yaşında?

Sanem Çelik 46 yaşındadır. 1983 yıӀında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bale bölümüne girdi. 12 sene boyunca okul gösterilerinde ve Çağdaş Bale Topluluğu'nun çeşitli eserlerinde solist ve corps de ballet dansçısı olarak dans etti. Figen Yücel, Vecihi Ofluoğlu, Cem Ertekin, Marion-Yener Durukan, Valentina Sobseva, Ludmilla Marazova, Ramazan Bapov gibi değerli eğitmen ve koreograflarla çalıştı. Ön lisansını aldıktan sonra tiyatro bölümüne geçti. Yıldız Kenter ve Haldun Dormen'in yıldız öğrencilerindendi.1999'da mezun oldu.

1996’da Nihat Durak’ın yönetmenliğinde, başrollerini Aytaç Arman ile üstlendiği, Ziya Öztan’in Yakup Kadri Karaosmanoğlu'nun edebiyat eserinden senaryolaştırdığı Yaban'da ki Emine rolü Sanem’in ilk sinema deneyimi oldu. Bu rol ile 10.Adana Altın Koza Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü"nü kazandı.

1997'de başlayan ve Türk televizyon tarihinin en çok reyting alan dizilerinden biri olan Kara Melek, Sanem Çelik için büyük bir dönüm noktasıdır. Canladırdığı Yasemin Saylan, Türk televizyonlarının en ünlü kötü karakterlerinden biri oldu. Türkiye Sanem'i bu dizi ile tanıdı ve Magazin Gazetecileri Derneği'nin verdiği "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"nü Perran Kutman ile paylaştı.

1998, Haldun Dormen’in yönetmenliğinde, Melih Kibar’in besteleri ve piyanosu eşliğinde Çiğdem Talu’ya Selam müzikalinin koreografisini yaptı, dans etti, oynadı, şarkı söyledi.

2000 yılında Havva Adem karakterini canlandırdığı Derviş Zaim'in Filler ve Çimen adlı sinema filmi ile Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"nü aldı. Yine aynı film ile 2000- 2001 yılları arasında beş farklı yarışmada "En İyi Kadın Oyuncu" seçildi. Bu sırada Dormen Tiyatrosu'nda sahnelenen bir Ray Cooney oyunu olan Hangisi Karısı ile Volkan Severcan, Salih Kalyon gibi değerli isimlerle tiyatro sahnelerindeydi.

2002'de 13. Orhan Murat Arıburnu Film Festivali'nde jüride yer aldı. Karakalem dersleriyle resim kursuna başladı.

2004'te TMC'nin yapımcılığını üstlendiği Aliye adlı televizyon dizisiyle Atv ekranlarında hayranlarının karşısındaydı. Halit Ergenç, Nejat İşler, Ayla Algan, gibi zengin kadroya sahip olan dizi, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Dört ayrı yarışmadan "En İyi Kadın Oyuncu" ve "En İyi Kadın Dizi Oyuncusu" ödülleri aldı. Ve bu sene de ayni fars oyunu Hangisi Karısı bu sefer Nedim Saban Tiyatrokare'den teklif edildi. Mary Smith Karakteri ile Afife Tiyatro Ödülleri'ne aday oldu.

2005 yılında tekrar bir sinema filmi ile beyazperdeydi: "Ayın Karanlık Yüzü". Metin Belgin'in yazdığı, Biket İlhan'ın yönettiği filmde, Memet Ali Alabora, Ali Poyrazoğlu gibi usta oyuncularla birlikte başrolü paylaştı. 2005'te motor sporları dünyasına katıldı pistte araba yarıştırdı, derece aldı.

2013'te Bursa'da çekimleri tamamlanan Derviş Zaim'in Balık filminde başrollerini Bülent İnal ile paylaştığı Filiz rolünü üstlendi. Yine ayı yıl, Serdar Akar'ın yönettiği, başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler gibi sevilen oyuncularla paylaştığı Behzat Ç. Ankara Yanıyor sinema filminde Alman polisi Ulrike rolünde oynadı. Süreç Film yapımcılığında İnadına Yaşamak dizisinde rol aldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle

Senin için hazırladığımız haberler