Fenerbahçe ve Anadolu Efes'in Bu Haftaki Euroleague Maçları Ertelendi

06.02.2023 - 23:53 | Son Güncellenme: 07.02.2023 - 01:17

Türk Hava Yolları Euroleague ve 7Days EuroCup'ta temsilcimlerimiz Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes ve Frutti Extra Bursaspor'un bu hafta oynayacağı karşılaşmalar ertelendi.

Fenerbahçe ve Anadolu Efes'in Bu Haftaki Euroleague Maçları Ertelendi

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları Euroleage resmi sitesinden yayınladığı açıklamada Anadolu Efes, Fenerbahçe ve 7Days EuroCup'taki temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor'un bu hafta oynayacağı karşılaşmaların ertelendiğini duyurdu. Bugün açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanı Muarrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada tüm spor müsabakalarının ertelendiğini duyurmuştu.

Yayınlanan açıklama

Euroleague internet sitesinden yapılan resmi açıklamada "7Days EuroCup'ın 14. haftasında oynanması planlanan Frutti Extra Bursaspor-JL Bourg ve Türk Hava Yolları Euroleague'in 24. haftasında 9-10 Şubat tarihlerinde oynanması planlanan Anadolu Efes-Real Madrid ile Fenerbahçe Beko-Olimpia Milano maçları, pazartesi günü ülkeyi sarsan depremler nedeniyle Türk Hükümeti'nin spor müsabakalarını ertelemesi sonrası ileri bir tarihe atıldı." ifadelerine yer verildi.

Tarihler önümüzdeki günlerde belli olacak

Euroleague yönetimi maçların oynanacağı tarihlerin yakın bir zamanda açıklanacağını "Euroleague Basketbol, ​​oyunların uygun tarihlere göre yeniden planlanması için etkilenen takımlarla mümkün olan en iyi seçenekleri değerlendirecek. Gelişmeler yakın zamanda açıklanacak." ifadeleriyle belirtti.

İlgini Çekebilir
Euroleague ekiplerinden deprem mağdurlarına destek!
Habere Git

Başsağlığı mesajı

Yönetim yayınlanan yazının sonuna "Euroleague Basketbol ailesi, Türkiye ve çevre ülkelerde yaşanan trajediden derin üzüntü duymaktadır. Mağdurların ailelerine ve devam eden trajediden etkilenen herkese en derin başsağlığı dileklerimizi iletmek istiyoruz." şeklinde bir başsağlığı mesajı ekledi.

Basketbol Şampiyonlar Ligi'de erteledi

Darüşşafaka Lassa, Galatasaray Nef ve Bahçeşehir Koleji'nin yer aldığı FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi temsilcilerimizin bu hafta oynayacağı son 16 turu karşılaşmaların ertelendiğini açıkladı. Bahçeşehir Koleji evinde Manresa'yla, Galatasaray deplasmanda Unicaja Malaga'yla ve Darüşafaka ise UCAM Murica ile karşılaşacaktı.

Senin için hazırladığımız haberler