Turkish Airlines Euroleague'de 10 Kasım gecesinin sonuçları

11.11.2022 - 10:45 | Son Güncellenme: 11.11.2022 - 11:06

Turkish Airlines Euroleague'de 7. hafta maçları dün oynanan maçlarla devam etti. Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in de mücadele ettiği gecede tam 6 maç oynandı. Detaylar...

Turkish Airlines Euroleague'de 10 Kasım gecesinin sonuçları

Turkish Airlines Euroleague’de 3 gün sürecek 7. haftanın ikinci gecesi 6 maça sahne oldu. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko evinde Kızılyıldızı 93-79 yenerek ligde liderliğini sürdürürken, diğer temsilcimiz Anadolu Efes deplasmanda Real Madrid’e 94-85 yenilerek kötü gidişini sürdürdü.  

İşte gecenin diğer sonuçları...

Alman derbisinde kazanan Bayern

ALBA Berlin ile Bayern Münih, Mercedes Benz Arena’da karşı karşıya geldi. Deplasman ekibi, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmanın son çeyreğinde tökezlesede kazanan taraf oldu. Bu sonuçla Bavyera ekibi 2. galibiyetini alırken ALBA 4. yenilgisini aldı. Bayern Münih’te 4/6 üçlük isabeti bulan Alman şutör Andreas Obst ,14 sayı ile etkili bir performans ortaya koydu. ALBA Berlin’de ise Jaleen Smith’in 20 sayısı mağlubiyetin önünde geçemedi. 

Olympiakos, Partizan'ı ezdi geçti

Olympiakos, Partizan’ı Pire’de ağırladı. Karşılaşmadan ev sahibi ekip tam 29 sayı farkla, 87-58 üstün ayrıldı. Euroleague’de 5. galibiyetini alan Yunan ekibi Fenerbahçe’yi takibini sürdürdü.  Bundan önce son 3 maçını kazanan Zeljko Obradovic’in ekibi Partizan ise bu sonuçla 4. mağlubiyetini aldı. Olympiakos’ta sezonun flaş ismi Sasha Vezenkov %53.5 saha içi isabetiyle 15 sayı, 7 ribaunt ve 4 asistle oynadı. Eski Fenerbahçeli Kostas Sloukas, Vezenkov'a 17 sayı, 8 asistle eşlik etti. Konuk ekipte ise Kevin Punter ve James Nunnaly'in attığı 14 sayı mağlubiyetin önüne geçemedi. 


İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko sezonu geri sararak başladı!
Habere Git

Barcelona Maccabi'yi evinde dağıttı

Gecenin önemli karşılaşmasında Maccabi Tel Aviv ve Barcelona, İsrail'de yer alan Menora Mivtachim’de karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 86-79 kazanan Barcelona, 5. galibiyetini aldı ve zirve takibini sürdürdü. Maccabi Tel Aviv ise üst üste ikinci mağlubiyetini aldı ve 4 galibiyette kalmaya devam etti. Barcelona’da Fenerbahçe maçına damga vuran Nico Laprovitolla, yine etkili bir performans ortaya koyarak 6 üçlük isabetiyle 19 sayı atarken ona Mike Tobey 14 sayı ile eşlik etti. Milli oyuncumuz Sertaç Şanlı 15 dakika süre aldığı maçta takımına 4 sayı, 3 ribaunt ve 2 asistle katkı verdi. İsrail ekibinde ise eski Fenerbahçeli Lorenzo Brown 0/6 ile üçlük atsa da 18 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

Zalgiris Kaunas deplasmanda ilk kez güldü

ASVEL ve Zalgiris Kaunas gecenin son karşılaşmasında ASVEL'in stadı Astroballe’de karşılaştı. Karşılaşmadan Zalgiris Kaunas 93-76 galip ayrıldı. Konuk ekip, bu sezon ilk deplasman galibiyetini elde etti. Bu sonuçla Litvanya ekibi 4. galibiyetini alırken, ASVEL 4. yenilgisini aldı. Zalgiris’te maç boyu sadece 1 atış kaçıran Tomas Dimsa, 21 sayıyla kariyer rekoru kırarken Lukas Lekavicius 16 sayı ile ona destek oldu. ASVEL'in 24 yaşındaki oyuncusu Jonah Matthews 15 sayı atsada mağlubiyetin önüne geçemedi.

Anadolu Efes ve Fenerbahçe'nin gelecek hafta fisktürü

  • 17 Kasım Perşembe saat:20.30: Anadolu Efes - Barcelona (Sinan Erdem Spor Salonu)
  • 18 Kasım Cuma saat 20.45: Fenerbahçe Beko - Panathinaikos (Ülker Spor ve Etkinlik Salonu)
İlgini Çekebilir
Anadolu Efes’te taşlar yerine oturmadı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler