'Evi olmayan' ev sahibinin uğuru bozuldu

03.01.2021 - 18:00 | Son Güncellenme: 03.01.2021 - 18:09

Süper Lig'de stadı olmayan tek takım Karagümrük'ün iç sahadaki yenilgisiz günleri Trabzonspor karşılaşmasıyla sona erdi. İstanbul'daki maçları 5 farklı statta oynayan Karagümrük, bu mağlubiyete rağmen evinde 8 maçta 17 puan topladı. İşte haberin detayları...

'Evi olmayan' ev sahibinin uğuru bozuldu

Ajansspor - 36 yıl sonra Süper Lig'e dönen Fatih Karagümrük,  Süper Lig'de stadı bulunmayan tek takım olma özelliği taşıyor. Buna karşıın Karagümrük evinde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Alanyaspor, Gaziantep FK ile birlikte kendi evinde yenilgi yüzü görmeyen   Karagümrük'ün bu serisi Trabzonspor karşısında alınan 2-1'lik yenilgiyle sona erdi.

Fatih Karagümrük, Trabzonspor maçına kadar Yeni Malatyaspor, Başakşehir ile Olimpiyat; Kasımpaşa ile Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu; Erzurumspor, Rizespor, Galatasaray ile Necmi Kadıoğlu; Sivasspor ile Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaştı. 

Karagümrük, Trabzonspor ile Vodafone Park'ta oynarak İstanbul'da kendisine ev sahipliği yapan beşinci stadyuma çıktı. 

Adeta göçebe olan Karagümrük, Trabzonspor'a yenilmesine karşın ev sahipliği avantajını en iyi kullanan takımların başında geliyor. Alanyaspor kendi sahasında 8 maçta 20 puan toplayarak bu alanda lider durumda.  Karagümrük ise Trabzonspor yenilgisine karşın topladığı 17 puanla Hatayspor ile birlikte bu listede Alanyaspor'u takip ediyor.

Fatih Karagümrük'ün evinde aldığı skorlar

Fatih Karagümrük - Yeni Malatyaspor 3-0
Fatih Karagümrük - Başakşehir 2-0 
Fatih Karagümrük-Kasımpaşa 1-1
Fatih Karagümrük-BB Erzurumspor 5-1
Fatih Karagümrük - Sivasspor 1-1
Fatih Karagümrük-Çaykur Rizespor 2-1
Fatih Karagümrük- Galatasaray 2-1
Fatin Karagümrük -Trabzonspor 1-2

Senin için hazırladığımız haberler