Evren Olcay, Selkaspor'un son durumunu değerlendirdi

02.02.2018 - 13:36 | Son Güncellenme: 02.02.2018 - 13:36

Henbol Süper Lig ekiplerinden Selkaspor'da yönetim kurulu üyesi Evren Olcay, bugün bir basın toplantısı düzenleyerek takımın genel durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Pazar günü Nilüfer Belediyesi SK ile deplasmanda başlayacak olan yoğun maç trafiği öncesi Evren Olcay; hem kupa hem de ligde takımın iddiasının sürdüğünü belirtti.

Olcay; “Avrupa Eskişehir’e gelecek hedefiyle başladığımız bu sezonun ilk yarısında iddiamızı korumayı başardık. Yakaladığımız bu ivmeyi, devre arası yaptığımız transferler ve geçirdiğimiz başarılı kamp süreciyle artırarak hedefimize doğrudan ulaşmayı hedefliyoruz. Hem takımımız, hem de teknik ekibimiz hedefimize tüm inançlarıyla sahip çıkıyorlar” sözleriyle önümüzdeki sezon hedefimizin daha da yükseleceğini belirtti.

 Selkaspor'un şehir içinde yarattığı atmosfere de değinen Yönetim Kurulu Üyesi; “Takımımızın Eskişehir içerisinde hentbol sporuna getirmiş olduğu hareket, sadece şehir içerisinde değil ulusal anlamda da yansımalar görüyor. Bu sayede hentbol camiasına bir renk kattığı düşündüğüm takımımız sayesinde; şehrimiz hentbol milli takımını da Eskişehir’de güzel bir şekilde ağırlayarak bu spora vermiş olduğu önemi de bir kez daha göstermiş oldu. Şimdi sırada üst üste oynanacak Türkiye Kupası maçlarımız var. 6-7-8 Şubat tarihlerinde sırasıyla MYK Hentbol, Köyceğiz Belediye ve Göztepe Spor Kulüplerini misafir edeceğiz. Bu maçlarda da şehrimizin takımımıza vereceği desteği bekliyoruz. Ligde sürdürdüğümüz iddianın yanı sıra bu maçlardan da başarıyla ayrılarak çeyrek finallere yükselmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Takıma yapılan takviyelere de değinen Olcay; “Yeni gelen oyuncularımızın takım içerisinde gösterdikleri uyum bizi mutlu ediyor. Takım arkadaşlarına çok hızlı adepte oldular. Gelen kalecimiz Vadym Brazhnyk; Ukrayna Milli takımının 15 senedir kaptanı ve kalesini de korumaya devam ediyor. Bu tecrübesiyle takımımıza olumlu etki edeceğinden şüphemiz yok. Diğer kalecimiz Viktor Gigov da hali hazırda başarılı olan performansını ve çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Yeni oyun kurucumuz Bojan Todorovic’in performansından da mutluyuz. Bu bölgede sayesinde yardımlaşmanın daha fazla hissedileceğini ve daha hızlı hücumlar kurabileceğimizi görüyoruz” açıklamalarında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler