(ÖZET) ikas Eyüpspor - Gaziantep FK Maç Sonucu: 3-2

29.09.2024 - 17:31 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 18:06

Trendyol Süper Lig 7. haftasında bugün Selçuk İnan'ın çalıştırdığı Gaziantep FK, Arda Turan takımı Eyüpspor'a 3-2 mağlup oldu. İşte maç özeti...

(ÖZET) ikas Eyüpspor - Gaziantep FK Maç Sonucu: 3-2

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig 7. haftasında bugün Selçuk İnan'ın çalıştırdığı Gaziantep FK, Arda Turan takımı Eyüpspor'a konuk oldu. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadelede Eyüpspor, Gaziantep FK'yı 3-2 mağlup etti.

Emre Taşdemir'in golü yetmedi

Eyüpspor'a galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Ahmed Kutucu, 65. dakikada Emre Akbaba ve 79. dakikada Mame Thiam attı. Gaziantep FK'nin golleri 28. dakikada Deian Sorescu ve 90+2'de Emre Taşdemir'den geldi.

Sokratis Dioudis yıldızlaştı

Eyüpspor, ilk yarının uzatma dakikalarında penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Emre Akbaba, kaleci Sokratis Dioudis'i geçemedi. Hakem Arda Kardeşler, Dioudis'in kural ihlali yaptığı gerekçesiyle penaltının tekrarlanmasını istedi. Eyüpspor'da bu kez Mame Thiam, penaltıda topun başına geçti. Gaziantep FK kalecisi Dioudis, Thiam'ın penaltısında da gole izin vermedi.

Eyüpspor, 3 maç sonra kazandı

Bu sonucun ardından Eyüpspor, ligde üç maç aradan sonra kazandı ve puanını 12 yaptı. Ligde oynadığı Gaziantep FK ise 4 puanda kaldı.

Gaziantep FK, Beşiktaş ile oynayacak

Eyüpspor, ligin bir sonraki haftasında Konyaspor deplasmanına gidecek. Gaziantep FK, sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler