Fatih Kulaksız: "Galatasaray'ın arka bahçesi değiliz"

24.06.2022 - 17:14 | Son Güncellenme: 24.06.2022 - 22:45

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız Galatasaray'a kiralık olarak verileceği konuşulan yeni transferleri Kazımcan Karataş'ın proje olduğunu hülle olmadığını söyledi

Fatih Kulaksız: "Galatasaray'ın arka bahçesi değiliz"

Altay'ın genç yıldızı Kazım Karataş'ın Eyüpspor'a transferi spor kamuoyunda günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Beşiktaş ve Galatasaray'ın transferi için çaba gösterdiği genç futbolcu Eyüpspor'a transfer oldu. 

Bunlar birer yatırım projesi, hülle degil

Kazımcan Karataş Eyüpspor kadrosuna katılırken genç oyuncu 2 yıl Galatasaray'da kiralık forma giyecek. Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız Spor Arena'ya konuştu. Kulaksız, "Bunlar birer yatırım projesi, hülle degil. Eyüpspor olarak genç bir oyuncuya yatırım yaptık. Biz hem girişimci hem de yatırımcı bir kulübüz. Kazımcan Karataş değerinde 4-5 oyuncu daha oyuncu transfer edeceğiz.

İlgini Çekebilir
Abdülkerim Bardakçı Galatasaray'ı takibe aldı
Habere Git

Galatasaray'ın arka bahçesi gibi anılmak istemiyoruz

Transfer ettiğimiz futbolcuları Türkiye'nin lokomotif kulüpleri vasıtasıyla vitrine çıkarıp Avrupa pazarına sunmak istiyoruz. Galatasaray'ın arka bahçesi gibi anılmak istemiyoruz. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzospor'la iş birliği yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler