Eyüpspor, Ankara Keçiörengücü'nden Ibrahim Olawoyin'i Transfer Etmek İstiyor

16.12.2022 - 15:08 | Son Güncellenme: 16.12.2022 - 15:12

Son dakika transfer haberi: 1. Lig'in iddialı takımı Eyüpspor, transferde atağa geçti ve ligin asist kralı için düğmeye bastı. Detaylar haberimizde...

Eyüpspor, Ankara Keçiörengücü'nden Ibrahim Olawoyin'i Transfer Etmek İstiyor

Salim MANAV - AJANSSPOR ÖZEL

1. Lig'de lider durumda bulunan ve sezon sonunda adını Süper Lig'e yazdırmak isteyen Eyüpspor transferde düğmeye bastı. Ara transfer döneminde kanat takviyesi yapmaya hazırlanan İstanbul ekibi, 1. Lig'in asist kralını listesine ekledi. 

Eyüpspor, Ankara Keçiörengücü'nde forma giyen Ibrahim Olawoyin'le ciddi şekilde ilgileniyor. Eflatun - Sarılılar, ocak ayında Başkent temsilcisine Nijeryalı futbolcu için resmi teklif yapacak. 

İsrail Ligi'nden teklif geldi

24 yaşındaki Nijeryalı sol kanat için sezon öncesi İsrail temsilcisi Hapoel Beer Sheva'dan 1.3 milyon Euro'luk teklif geldi ancak Keçiörengücü yetkilileri bu teklifi kabul etmedi. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Eyüpspor'da ayrılık! Yeni takımı belli oldu...
Habere Git

Ibrahim Olawoyin performansı

Ağustos 2021'de Nijerya ekibi Enugu Rangers'tan Ankara Keçiörengücü'ne transfer olan Ibrahim Olawoyin, Başkent ekibinde 48 maçta forma giydi ve 12 gol ile 15 asist yaptı. 

Yaz transfer dönemine damga vurdular

Eyüpspor sezon öncesi yaptığı transferlerle kamuoyunda büyük bir yankı uyandırdı. İstanbul takımı kadrosuna Ömer Bayram, Alpaslan Öztürk, Harun Tekin, Ryan Babel gibi tecrübeli yıldızlar ekledi. 

Süper Lig yolunda büyük bir avantaj

Spor Toto 1. Lig'de 17 haftalık süreçte 11 galibiyet, 4 beraberlik ile 1 yenilgi elde eden Eyüpspor; 37 puanla liderlik koltuğuna oturdu ve en yakın takipçisi Pendikspor'a 8 puan fark attı.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor'a yeni stat müjdesi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler