Fabio Paratici: "Dybala, Chiellini ve Buffon kalacak"

03.05.2020 - 15:55 | Son Güncellenme: 03.05.2020 - 15:57

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici, Dybala, Buffon, Chiellini, Arthur-Pjanic takası, Ronaldo, maaş kesintisi, liglerin durumu ile ilgili Sky Sport'a açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR / DIŞ HABER

"Dybala ile görüşmelerimiz devam ediyor"

Dybala'nın durumunu değerlendiren Paratici, "Paulo Dybala ile sözleşme uzatmak için görüşmelerimiz devam ediyor. Onun uzun yıllar Juventus'ta forma giymesini istiyoruz" dedi.

"Buffon ve Chiellini kalacak"

Buffon ve Chiellini'nin sözleşme durumu hakkında Paratici, "Buffon, Chiellini kalacak ve gelecek yıl da takımımızın bir parçası olacaklar. Yakında yeni bir sözleşme imzalayacağız" şeklinde konuştu.

"Higuain umarım bizimle kalır"

Higuain'in River Plate iddialarına da değinen Paratici, "Gonzalo çok hassas bir oyuncu, ona bağlıyız. Harika bir sezon geçirdi ve umarım gelecek yıl bizimle devam eder" diye konuştu.

Arthur-Pjanic'i takası? 

Paratici, "Arthur-Pjanic'i takası? Transfer söylentisi her zaman var ama şu an transfer piyasası hakkında konuşmuyoruz" dedi.

"Pogba harika bir oyuncu"

Fransız yıldız Pogba söylentileri üzerine Paratici, "Pogba harika bir oyuncu. Ama koronavirüs krizinden sonra birçok şey değişecek, çünkü Pogba gibi kaliteli oyunculara yüksek maaş ödeyecek çok az takım olacak" ifadelerini kullandı.

"Ronaldo gelir getiren bir marka"

Paratici, "Ronaldo çok farklı bir oyuncu, çok fazla gelir getiren bir marka." şeklinde konuştu.

"Oyuncularımız duyarlı davrandı"

Maaş kesintileri hakkında, "Anlaşma kolay oldu. Oyuncularımız bu konu da çok duyarlı davrandı, onlar harika. Agnelli büyük bir başkan ve ona güvenen oyuncularla büyük bir ilişkisi var. Tekrar başlamak için sabırsızlanıyorum ama kurallara da saygı duymalıyız.

Senin için hazırladığımız haberler