Fabrice N'Sakala, Ajaccio formasıyla Fransa'ya dönme peşinde

15.07.2022 - 14:17 | Son Güncellenme: 15.07.2022 - 14:28

Beşiktaş'la yollarının ayrılmasının ardından henüz bir takımla anlaşamayan Kongo'lu sol bek Fabrice N'Sakala, Fransız ekibi Ajaccio'ya imza atmak istiyor.

Fabrice N'Sakala, Ajaccio formasıyla Fransa'ya dönme peşinde

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakıldığı Kasım 2021'den bu yana sahalardan uzak kalan 31 yaşındaki N'Sakala hakkında flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.

N'Sakala, Ajaccio ile sözleşme imzalamak istiyor

MadeInFOOT'ta yer alan habere göre, Fabrice N'Sakala, Beşiktaş ile yollarının ayrılmasının ardından antrenmanlara çıktığı Ligue 1 ekibi Ajaccio ile sözleşme imzalamayı umut ediyor. Fransız ekibi, deneme antrenmanlarına çıkardığı tecrübeli futbolcunun ve performansından memnun kalırsa sözleşme önerecek. 31 yaşındaki futbolcu Ajaccio ile anlaşırsa 2013'te ayrıldığı Ligue 1'e geri dönmüş olacak.

Büyük hayal kırıklığı oldu

Beşiktaş'ın 2020/21 sezonunu başında Alanyaspor'dan bedelsiz olarak transfer ettiği N'Sakala, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Portekiz ekibi Sporting'e 4-1 mağlup olduğu maçta kötü performansları nedeniyle taraftarların büyük tepkisini çekmişti. 31 yaşındaki futbolcu sonraki süreçte özellikle yaptığı paylaşımlarla siyah beyazlı camiayı kızdırmıştı. Beşiktaş yaşanan bu gelişmeler sonrasında Kasım 2021'de Kongolu sol beki kadro dışı bırakmıştı.

İlgini Çekebilir
Başkan transfer görüşmesini açıkladı! İşte Balotelli'nin yeni takımı...
Habere Git

Beşiktaş'ta 42 maçta oynadı

Beşiktaş formasıyla toplamda 42 maça çıkan Fabrice N'Sakala 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Futbolcunun güncel piyasa değeri ise 150 bin Euro'ya kadar düştü.

2013'te altyapısından yetiştiği Troyes'dan Anderlecht'e transfer olarak Fransa'dan ayrılan tecrübeli oyuncu, sonrasında Süper Lig'de Alanyaspor ve Beşiktaş formaları giymişti. 

Senin için hazırladığımız haberler