Fabri'den Beşiktaş Sözleri: "Takım Arıyorum"

19.11.2022 - 16:13 | Son Güncellenme: 19.11.2022 - 16:19

Bir dönem ülkemizde Beşiktaş forması giyen ve son olarak Fulham'da oynayan Agosto Fabricio, "Beni heyecanlandıracak takım arıyorum" dedi. İşte detaylar.

Fabri'den Beşiktaş Sözleri: "Takım Arıyorum"

2016-2018 yılları arasında Beşiktaş'ta forma giyen Agosto Francisco (Fabri), siyah-beyazlılar gibi bir kulüp aradığını açıkladı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Şenol Güneş'in ilk teknik direktörlük döneminde Beşiktaş'ın kalesini koruyan Agosto Fabricio, 34 yaşında ve kendine kulüp arıyor. İspanyol basınına konuşan tecrübeli file bekçisi Beşiktaş'la ilgili deneyimlerinden söz ederken ilginç ifadeler kullandı.

"Türkiye ya da İspanya'da bir kulüp bulacağıma inanıyorum"

Fabricio, "Kendimi fiziksel olarak iyi durumda hissediyorum. Yeni bir kulüp arıyorum. Kendimi canlı hissettiren bir takım arıyorum. Türkiye ya da İspanya'da bir kulüp bulacağıma inanıyorum. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Acun Ilıcalı'nın kapısını çaldı! Takas iddiası
Habere Git

"Sevdiğim bir kulüp istiyorum"

Para için hiçbir yere gitmek istemiyorum. Sevdiğim bir kulüp istiyorum. Beni heyecanlandıran şeyler olmalı. Beni Beşiktaş ve Deportivo kadar heyecanlandıran çok az şey var" şeklinde konuştu.

Beşiktaş kariyeri

34 yaşındaki tecrübeli kaleci, Beşiktaş ile çıktığı 87 maçta kalesinde 94 gol görürken 1 kez de Süper Lig şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler