Falcao bilmecesi

22.11.2020 - 09:57 | Son Güncellenme: 22.11.2020 - 12:51

Galatasaray, Süper Lig'de 9. haftanın kapanışında evinde Kayserispor'u konuk edecek. Zorlu mücadele öncesinde Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'da eksikler can sıkıyor. Sarı kırmızılı takımda 5 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıkarken, 4 futbolcu da sakat. Peki Galatasaray'da hangi oyuncular eksik ve Falcao maça yetişir mi? Ligde oynadığı son 3 maçı kazanan Cimbom bu maçla birlikte serisine devam etmek istiyor. İşte detaylar...

Falcao bilmecesi

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında yarın Hes Kablo Kayserispor'u konuk edecek.

Türk Telekom Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Turgut Doman yönetecek.

Hes Kablo Kayserispor ise ligde oynadığı 7 maçta 2 galibiyet ve 5 mağlubiyet sonucunda 6 puan elde etti.

Son 3 maçını kazandı

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 3 maçtan galibiyetle ayrıldı.

Sezona Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir galibiyetleriyle başlayan sarı-kırmızılı takım, daha sonra Fenerbahçe ile berabere kaldı, Kasımpaşa ve Aytemiz Alanyaspor'a mağlup oldu. (TAYLAN ANTALYALI'YA ZAM MI YAPILACAK?)

Galatasaray, sonraki üç maçında ise Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, MKE Ankaragücü ve Demir Grup Sivasspor'u yendi.

Galatasaray'ın muhtemel 11'i

Milli aradan çok fazla eksikle dönen Galatasaray’da Babel, Arda Turan, Luyindama, Omar, Belhanda ve Okan Kayserispor karşısında forma giyemeyecek.

Milli maçta sakatlanan Etebo ile Emre Taşdemir’in tedavisi devam ederken, yarınki müsabakaya yetişmeleri zor gözüküyor.

Ankaragücü maçından bu yana sakatlığı süren Falcao’nun durumu ise yarın belli olacak. Bu ortamda teknik direktör Fatih Terim, Kayseri karşılaşması için bir ana plan ve 11 belirledi.

Mevcut şartlarda Galatasaray’ın ilk 11’i şu şekilde planlandı: Kalede Fatih Öztürk, sağ bek Linnes, stoper ikilisi Donk ile Marcao, sol bekte Saracchi, savunma önünde Taylan, orta sahada Emre Kılınç ile Emre Akbaba, sağ açıkta Feghouli, sol açıkta Ömer, en uçta da Diagne.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim yarınki son tetkik ve değerlendirmelerin ardından kararını verecek.

Taylan Antalyalı ve Belhanda ceza sınırında

Galatasaray'da Taylan Antalyalı ve Younes Belhanda, Hes Kablo Kayserispor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Taylan Antalyalı ve Belhanda yarın sarı kart görmeleri durumunda 10. haftadaki Çaykur Rizespor maçında görev alamayacak.

Senin için hazırladığımız haberler