Falcao, Elmander'i geride bıraktı!

08.03.2021 - 14:28 | Son Güncellenme: 08.03.2021 - 14:38

Galatasaray haberleri… Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Radamel Falcao, yaşadığı sakatlıklara rağmen atılan gol sayısında Johan Elmander’i geride bırakmayı başardı. Peki Radamel Falcao ve Johan Elmander, Galatasaray forması ile kaç gol attılar? Detaylar haberimizde…

Falcao, Elmander'i geride bıraktı!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'a geldiğinden bu yana sakatlıklarla boğuşan ve düzenli oynamakta zorlanan Radamel Falcao, sahaya çıktığı maçlarda da boş geçmiyor.

Sarı-kırmızılıların 2019 yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Kolombiyalı golcü, sadece bu sezon sakatlığı sebebiyle ligde 16 maç kaçırdı. Geçen sezon da sakatlıklarından kurtulamadığı için birçok maçta forma giyemeyen deneyimli forvet, Sivasspor maçındaki performansıyla beğeni topladı. Cimbom’un iki golünün de altında imzası bulunan Falcao, bu sezonki yedinci golünü kaydetti.

Galatasaray formasıyla toplamda 18 gole ulaşan tecrübeli santrfor, bu gol sayısına sadece 34 resmi maçta ulaştı.

Elmander'i geçti

‘El Tigre’ lakaplı santrfor, taraftarların gönlünde büyük taht kuran Johan Elmander'i atılan gol sayısında geride bıraktı. Sarı-kırmızılılar ile 61 resmi maça çıkan İsveçli futbolcu 17 gol kaydetmişti. Buna rağmen Johan Elmander, özellikle mücadelesi ve rakip savunmayı yıpratmasıyla dikkat çekiyordu.

Senin için hazırladığımız haberler