"Falcao futbolun doktoru"

04.05.2020 - 14:41 | Son Güncellenme: 04.05.2020 - 14:46

"Falcao futbolun doktoru"

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Cevad Prekazi, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Galatasaray'ın Kolombiyalı futbolcusu Falcao hakkında konuşan Prekazi, "Bence Falcao futbolun doktoru. Bu sezon sakatlıklar nedeniyle şansız bir sezon geçirdi" dedi.

GALATASARAY 1 NUMARA

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Prekazi, "Galatasaray bence 1 numara; çünkü Avrupa'dan Türkiye'ye iki kupa getirdi. Avrupa'da kupa kazanırsa Türk futbolu ilerler. Bunu şu ana kadar Galatasaray yaptı" dedi.

LIVERPOOL, UĞURCAN'I ALIYOR

Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'ın Liverpool'a transferinin gerçekleşeceğini söyleyen ünlü futbol adamı, "Ben Liverpool'un bu transferi bitirdiğini düşünüyorum. Ben aynı zamanda bir Liverpool tarafatarıyım. Liverpool'da olan her şeyi takip ediyorum. Uğurcan bence Liverpool'da oynayacak" şeklinde konuştu.

MERT HAKAN, BELHANDA'YA 10 BASAR

Prekazi, "Mert Hakan Yandaş mükemmel bir oyuncu. Galatasaray'a karşı çok iyi oynadı. Galatasaray'a mutlaka çok faydası olacak. Belhanda'dan 10 kat daha iyi oyuncu. Galatasay müthiş bir oyuncu alıyor" dedi.

GALATASARAY ONUNLA 1 EKSİK

Galatasaray'ın Belhanda'nın 11'de oynadığı maçlarda bir eksik oynadığını dile getiren Cevad Prekazi, "Belhanda ne zaman 11'de Galatasaray, 10 kişi başlıyor maça. Ben Galatasaray'da oynamış bir eski futbolcu olarak bunu söylüyorum. Ne koşuyor, ne top alıyor, ne mücadele ediyor. Hep saklanıyor. Bana göre sıfır bir futbolcu. Peki nasıl Galatasaray'da oynuyor. Bunu gerçekten anlamıyorum" şeklinde konuştu.

FALCAO, FUTBOLUN DOKTORU

Radamel Falcao'nun dünyanın en iyi forvetlerinden bir tanesi olduğunu söyleyen Prekazi, "Bence Falcao futbolun doktoru. Bu sezon sakatlıklar nedeniyle şansız bir sezon geçirdi. Ama sabretmek gerek. Gerçekten büyük bir futbolcu ve Galatasaray'a büyük başarı getirir" diye konuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler