"Falcao her oynadığında sanki doğum yapıyorum"

11.03.2021 - 12:26 | Son Güncellenme: 11.03.2021 - 12:33

Galatasaray haberleri... Galatasaray forması giyen Radamel Falcao, Sivasspor maçında 2 gol attı. Kolombiyalı golcünün performansıyla ilgili bir açıklama da annesinden geldi. Radamel Falcao'nun annesi, oğlu ile ilgili duygusal sözler sarf etti. İşte detaylar...

"Falcao her oynadığında sanki doğum yapıyorum"

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray sahasında Demir Grup Sivasspor ile 2-2 berabere kalırken bu maçta Radamel Falcao 2 gol kaydetti. Falcao'nun attığı gol Avrupa basınında yankı bulurken, Kolombiyalı golcünün annesinden de bir açıklama geldi. Detaylar haberde...

Falcao'nun annesinden açıklama

Falcao'nun annesi Carmenza Zarate, golcü futbolcunun Sivasspor ile oynadığı maçtaki performansı için konuştu ve duygusal ifadeler kullandı.

"Her oynadığı maçta sanki doğum yapıyorum"

Zarate, "En son Sivasspor maçında oğlum penaltı atmaya giderken bacaklarım titriyordu. Bir anne her zaman annedir. Oğlumun oynadığı her maçta sanki ben doğum yapıyorum. Bu korkunç, hayatta anne olmayı asla bırakamıyorsun. Ne kadar büyük olsa da ve işleri yolunda gitse de, çocuklarınız için Tanrı'ya yalvarmayı bırakamıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Falcao atınca annesi kendisini tutamıyor

Galatasaray'da yıllık 5 milyon Euro ile en çok kazanan futbolcu konumunda olan Radamel Falcao, sarı-kırmızılı ekibe transfer olduktan sonra 38 maçta 18 gole imza attı. Falcao, Sivasspor maçında Süper Lig'deki ilk uzaktan golünü atmıştı. Falcao'nun annesinin, oğlunun attığı gollerden sonraki klasik sevinçleri daha önce de sosyal medyada paylaşılmıştı.

Performansı Avrupa basınında da yankı bulmuştu

Senin için hazırladığımız haberler