Falcao transferi askıya mı alındı? Cem Kınay, Radyospor canlı yayınında açıkladı!

27.08.2019 - 18:06 | Son Güncellenme: 27.08.2019 - 15:09

Falcao transferi askıya mı alındı? Cem Kınay, Radyospor canlı yayınında açıkladı!

Galatasaray’ın Eski Yöneticilerinden Cem Kınay, sarı-kırmızılıların gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Kınay, Falcao transferiyle ilgili edindiği bilgileri ve Galatasaray’la ilgili yaşanan gelişmeler hakkında konuştu.

Radyospor’da Spor Kazanı programında canlı yayında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Cem Kınay’ın açıklamaları şu şekilde:

“Falcao transferinin açıklanmasını bekliyorum”

Falcao ile yatıyoruz, Falcao ile kalkıyoruz. Galatasaray’dan açıklama bekliyoruz ama o açıklama gelmedi. Fatih Terim gerçeklerle bizi karşı karşıya bıraktı. Hoca transferlerin bitirilmesini bekliyor. Fatih Hoca bir plan yaptı ve bazı oyuncular alındı. Bazı eksikler var. Falcao transferinin de artık sonuçlanması gerektiğini söyledi. Pazartesi gününden beri bu transferin açıklanmasını bekliyorum. Bugün Salı ve daha önümüzde 3-4 gün var. Ben bu transferin olacağına inanıyorum. Bazı taraftarlarımız bundan vazgeçmiş gibi görünüyor. Fakat; zor bir transfer.

“3-4 gün daha sabredeceğiz”

UEFA’nın kurallarına uymak durumundayız. Bir taraftan da oyuncu satmak zorundayız. Fatih Hoca’nın dediğinden yola çıkmak lazım. Galatasaray 2,5 milyon Euro gibi ekside diye biliyorum. Monaco, Falcao transferine pozitif görünüyordu. Şimdi ise pazarlıkları sürdürüyorlar. 3-4 gün daha sabredeceğiz. Bu transferin gerçekleşeceğine inanıyordum ve halen inanıyorum. Artık yüzdük ve ucuna geldik. İnşallah bir aksilik olmaz ve Galatasaray forması giyer.

“Galatasaray 1-2 transfer daha yapacak”

Galatasaray, Mehmet Topal’ı düşünmemiş olabilir. Galatasaray’ın 1-2 transfer daha yapacağını düşünüyorum. Yönetim ve teknik heyetin bunu çözmeye çalıştığını biliyorum. Falcao’nun bavulunu topladığı şeklinde bir haber almadım.

“Diagne değerini bulunca satılmalı”

Diagne konusunda da son döneme geldik. Bu işi olur mu olmaz mı bilemiyorum. Ama satılırsa Galatasaray’a rakamsal olarak kolaylık sağlar. Zaten Galatasaray taraftarlarıyla negatif bir enerji oluştu. Bazı taraftarlar protesto etti. Fatih Terim’in de canı sıkıldı. Negatif enerjinin pozitife dönüşmesi zor olacak gibi görünüyor. Diagne’nin satılması taraftarıyım. Ama gerekli değerini bulunca satılması lazım. Yoksa Galatasaray’ın oyuncusudur.

Senin için hazırladığımız haberler