Falcao'da kritik gün! Galatasaray'a rakip çıktı...

23.08.2019 - 10:24 | Son Güncellenme: 23.08.2019 - 13:24

Falcao'da kritik gün! Galatasaray'a rakip çıktı...

Galatasaraylı taraftarların dört gözle beklediği Radamel Falcao transferinde bugün sıcak gelişmeler yaşanabilir. Fransız ve İspanyol basınından flaş haberler geldi. İşte detaylar...

Falcao, yönetimle bir araya geliyor!

L’Equipe gazetesinin haberine göre Falcao’nun dün akşamki sarı kırmızı flamalı paylaşımı Monaco yönetimi ve teknik direktörü Leonardo Jardim’e bir mesajdı.

Bugün Falcao ile Monaco yönetiminin bir araya gelmesi ve yıldız oyuncunun, Galatasaray’a transferi için yönetime baskı yapması bekleniyor.

Galatasaray, Falcao ile 3 yıllık sözleşme konusunda anlaşmıştı.

Monaco da golcü transferleriyle birlikte oyuncuyu bırakacağını bildirmişti.

Ancak Ben Yedder ve Slimani transferlerine rağmen Monaco cephesi fikir değiştirdi.

Başkan Yardımcısı Oleg Petrov, yeni transferlerin imza töreninde Falcao’nun sözleşmesine sadık kalması gerektiğini söyledi.

İspanya'dan flaş haber! Valencia...

Galatasaray’a Radamel Falcao transferinde bir kötü haber daha geldi. Transfer için sarı kırmızılı ekibe bir rakip çıktı.

Monaco’nun fikir değiştirmesiyle birlikte Falcao transferi zora giren Galatasaray, İspanya’dan gelen bir haberle sarsıldı.

As gazetesinin haberine göre Valencia, Falcao transferi için bir kez daha devreye girdi.

Kulübün sahibi Peter Lim’in birçok sefer kadroya katmak istediği Kolombiyalı golcü, Atletico Madrid’e gitmesi beklenen Rodrigo’nun yerine düşünülüyor.

Haberde Galatasaray’la Monaco arasındaki görüşmelerin tıkandığı ve Valencia Teknik Direktörü Marcelino’nun onay vermesi halinde transferin bitebileceği yazıldı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler