Falcao'dan ayrılık sinyali: Galatasaray'ı sildi, başka takımı beğendi!

05.01.2021 - 15:51 | Son Güncellenme: 05.01.2021 - 15:57

Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın golcü futbolcusu Radamel Falcao şaşırtan bir harekette bulundu. Falcao, sosyal medyadan Galatasaray'ı sildi. Falcao, Galatasaray'dan ayrılacak mı, hangi takıma transfer olacak? İşte gelişmeler...

Falcao'dan ayrılık sinyali: Galatasaray'ı sildi, başka takımı beğendi!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'daki geleceği tartışma konusu olan Radamel Falcao ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Falcao, Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Hangi takıma transfer olacak? İşte detaylar...

Falcao, Galatasaray'ı takipten çıkardı

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da forma giyen Radamel Falcao, performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Falcao, sosyal medya hesabından Galatasaray'ı takipten çıkardı ve Inter Miami'yi beğendi.

Inter Miami yolcusu

Falcao'nun bu hareketi Galatasaray'dan ayrılacağı şeklinde yorumlandı. Yakın zamanda Falcao'nun takımdan ayrılacağı ve Inter Miami'ye transfer olacağı gündeme gelmişti. 

Mustafa Cengiz ne demişti?

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bir sponsorluk anlaşmasında kendisine yöneltilen Radamel Falcao sorusuna cevap verirken, "Devre arasında her şey olabilir. Ayrılabilir. Ben de burada olmayabilirim" yanıtını vermişti.

Falcao'nun Galatasaray performansı 

2019-20 sezonunda Galatasaray'a transfer olan Radamel Falcao, geçen sezon 22 maçta 11 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. Kolombiyalı futbolcu, bu sezon ise yalnızca 9 maçta oynayabildi ve 5 gol 2 asist üretti.

Falcao, Galatasaray'da kaç para kazanıyordu?

El Tigre (Kaplan) lakaplı Radamel Falcao, Galatasaray'da yıllık 5 milyon Euro + bonuslarla birlikte yaklaşık 7 milyon Euro kazanıyordu. Golcü oyuncu takımda en çok kazanan futbolcu durumundaydı.

Son maçta 30 dakika oynayabildi

Yaklaşık 2 ay takımdan uzak kalan ve yeniden takıma dönen Falcao, son oynanan Antalyaspor maçında oyuna sonradan girmiş fakat; sadece 30 dakika sonra sakatlanarak oyuna devam edememişti.

Senin için hazırladığımız haberler