Falcao'ya flaş talip! La Liga ekibi...

17.10.2019 - 16:51 | Son Güncellenme: 17.10.2019 - 16:56

Falcao'ya flaş talip! La Liga ekibi...

Galatasaray'ın sezon başında Monaco'dan transfer ettiği Kolombiyalı golcü Radamel Falcao hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Peki, Sevilla Radamel Falcao'yu transfer etmek mi istiyor?

İşte detaylar...

Kolombiyalı golcü sakatlığı sebebiyle milli maç arasında takımdan ayrı çalışıyordu. Falcao için, İspanya'dan flaş bir iddia geldi.

İspanyol basınındaki haberlere göre; Sevilla kulübü futbolcuyu kadrosunda düşünüyor.
Monchi'nin en sevdiği futbolcuİspanyol ekibinin ocak ayındaki transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek istediği, kulübün sportif direktörü Monchi’nin en sevdiği futbolculardan birinin Falcao olduğu ifade edildi.

"Sana ihtiyacımız var"

Don Balon internet sitesinde ‘Falcao’ya İspanya’dan çağrı var. Sana ihtiyacımız var’ başlığıyla verilen haberde, geçmişte mutlu olduğu İspanya’ya dönme fırsatı doğması durumunda El Tigre lakaplı golcünün iki kere düşünmeyeceği savunuldu.

Fernando'yu sezon başında transfer etmişlerdiGalatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Fernando da sezon başında sarı-kırmızılı ekiple yollarını ayırarak Sevilla’nın yolunu tutmuştu.

Galatasaray’ın büyük uğraşlar sonunda kadrosuna kattığı ancak şu ana kadar beklentilerin uzağında kalan Radamel Falcao ile ilgili şok bir gelişme meydana geldi. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler