Epic Games'de Fallout: New Vegas - Ultimate Edition ücretsiz oldu!

29.05.2023 - 14:03 | Son Güncellenme: 29.05.2023 - 14:20

Epic Games, Fallout: New Vegas - Ultimate Edition'u ücretsiz bir şekilde veriyor.

Epic Games'de Fallout: New Vegas - Ultimate Edition ücretsiz oldu!

Epic Games, Fallout: New Vegas - Ultimate Edition'u ne zamana kadar ücretsiz veriyor?

Epic Games'in ücretsiz oyun dağıtımına bir yenisi ekleniyor. Epic Games, Fallout: New Vegas - Ultimate Edition'u ücretsiz olarak veriyor. Epic Games sosyal medya mecrasından yapmış olduğu açıklama ile duyurdu. Oyun şu anda ücretsiz, mağazaya gidip kütüphanenize eklemeyi unutmayın! Son gün 1 Haziran Perşembe günü.

Fallout: New Vegas, nasıl bir oyun ve hikâyeyi anlamlandıran maddeler nelerdir?

Fallout: New Vegas - Ultimate Edition, birbiriyle savaş içinde olan taraflar yüzünden parçalanmış bir çöl vahası ve haydutlara sahip çıkıyor. Ultimate Edition ile birlikte Bethesda Networks, tek pakette tüm New Vegas oyununu biz oyunseverler ile paylaşıyor.

Hikâye ve paket hakkında bazı bilgiler sırasıyla şu şekildedir:

  • Çorak Topraklar'ın Ötesi: New Vegas dünyası her zamankinden daha geniş. Her farklı yeni bölge dallanıp budaklanan yepyeni görevler, dikkate değer kişilikler ve New Vegas yerlilerine Kurtarıcı ya da Parya olman için daha fazla fırsat sunuyor.
  • Parlak Yeni Oyuncaklar: Her eklenti paketi zaten elinde bulunan cephane dağını daha da artırıyor. İster pata küte giren bir kavgacı ol ister bir uzun mesafe nişancısı, Two-Step Goodbye (eşsiz balistik kolluklar) ya da Sleepytime (10 mm'lik pratik bir hafif makineli tüfek) gibi silahlar, içindeki savaş çığırtkanına mermi dolu kollarınla güç gösterisi yapma fırsatını sunacak.
  • Gelişmek İçin İmkân: Dört ana eklenti paketiyle beraber azami seviye sınırı 5 seviye artarak tavan seviyeyi 50. Seviye'ye kadar çıkarır.
  • Dead Money: Sierra Madre kumarhanesi olarak görünen bir tuzağa düşünce hayatta kalmak için büyük oynayıp kaybolmuş diğer üç kişiyle işbirliği yapman gerekecek.
  •  Honest Hearts: Utah'daki Zion Ulusal Parkı'nda bir gezide işler korkunç bir şekilde ters gidiyor ve kendini kabilelerin savaşında bulup New Canaanite elçisi ve gizemli Burning Man arasındaki bir anlaşmazlığın ortasında kalıyorsun.
  • Old World Blues: Big MT araştırma kraterine götürüldükten sonra, korkunç bir şekilde kontrolden çıkan bilimsel deneylerinde Think Tank'e yardım etmek için görevlendiriliyorsun.
  •  Lonesome Road: Orijinal Courier Six'ten olduğu bilinen Ulysses seninle temasa geçip Fallout: New Vegas'ın başında Platinum Chip'i neden teslim etmeyi reddettiğini açıklamaya söz veriyor. Ancak öncesinde senden Divide'ın tehlikeli kanyonlarına son bir yolculuk yapmanı istiyor.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler