Francesco Farioli, Hikmet Karaman'dan intikamını aldı!

07.03.2022 - 22:48 | Son Güncellenme: 07.03.2022 - 22:58

Süper Lig'in 28. haftasında Alanyaspor deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup ederken Hikmet Karaman'ın genç antrenörlere söylediği sözler akıllara geldi.

Francesco Farioli, Hikmet Karaman'dan intikamını aldı!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Yukatel Kayserispor, sahasında karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor’a 2-1'lik skorla mağlup oldu. Alanyaspor'a galibiyeti getiren golleri 41. dakikada Oğuz Aydın ve 83. dakikada Eren Yardımcı kaydetti. Kayserispor'un tek golü ise 33. dakikada Bertolacci'den geldi.

9 maç sonra Alanyaspor'a kaybettiler

Kayserispor bu sonuçla 37 puanda kalırken Alanyaspor ise puanını 46'ya çıkardı. Francesco Farioli'nin öğrencileri son 9 maçındaki tek mağlubiyetini lider Trabzonspor 'a karşı almıştı. Farioli evinde sadece 1 kez kaybeden, 9 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Hikmet Karaman'ın ekibine "dur" dedi.

İlgini Çekebilir
Hikmet Karaman: Abdullah Hoca ile kasket takıp çıkalım maça!
Habere Git

Genç antrenörlere "Her maç 3'lük yaparız!" demişti

Maçın ardından akıllara geçtiğimiz günlerde Hikmet Karaman'ın genç antrenörler için yaptığı açıklamalar geldi. Karaman  "Geriden oyun kurmayı bazı genç antrenörler ısrarla yapmaya çalışıyor. Ben gülüyorum ya. Bana karşı geriden oyun kursunlar bakalım da görelim. Her maç 3'lük yaparız!" demişti. Ancak Alanyaspor'un 1989 doğumlu hocası Francesco Farioli Karaman'ın Kayserispor'una evinde 9 maç sonra 2-1'lik skorla mağlubiyeti yaşattı. 

Senin için hazırladığımız haberler