Faruk Süren'den flaş açıklama: "İbra edilmeyen bir yönetim var"

08.05.2019 - 14:58 | Son Güncellenme: 08.05.2019 - 17:58

Faruk Süren'den flaş açıklama: "İbra edilmeyen bir yönetim var"

Galatasaray Spor Kulübü Eski Başkanı Faruk Süren, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulunuyor. Süren, Mayıs ayı olağan toplantısında neler söyledi? 

Süren'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

1 Mayıs'ta başkan, basın mensuplarıyla sohbet ediyor ve konu Faruk Süren'e geldi. Hakkımda bazı şeyler iddia edildi. Faruk Süren, oylama sırasında başkanı tehdit ediyor. Manzara bu! Küfür edecektim ama etmedim! İçimden etmedim. (Gülerek) Herhalde güzel sohbet havasında sürçi lisan etmiş olabilir dedim. İlk olan bir şey de değil bu. Resmi sitesinden zorunlu açıklama geldi. Açıklamada küfür ettiğini ifade ediyor. 

Genel kurul çok uzun sürdü, bazen anlamsız şeyler oldu. Ben durum tespiti yapıyorum. İnsanları yumuşatmak için 'Seçim kararı alalım. Takım şampiyonluğa gidiyor. Takımın havasını bozmayalım' dedim. Başkan 39 gün sonra tehdit ettiğimi söyledi.

Tablo bu! Algı yapılıyor. Resmi siteden algı yapılıyor. Takımın önünü tıkayan Faruk Süren algısı yapılıyor. Ben bu yollardan geçtim. Bırakın bu algıları. İbra edilmeyen bir yönetim var. Fedakarlıkla çalışıyorlar fakat fedakar çalışmak terbiyesizliği meşru kılmaz.

Kendileri beni disipline vermiyorsa ben kendimi disipline vereceğim. Normal şartlarda ben başkanı tehdit etmişsen ihraç edilmem lazım.

Senin için hazırladığımız haberler