Beşiktaş'ta Romain Saiss Devrede! Ryan Mmaee Transferi Bitiyor

19.08.2022 - 15:00 | Son Güncellenme: 19.08.2022 - 15:06

Transfer çalışmalarına devam Beşiktaş, Ferencvaros'tan Faslı kanat oyuncu Ryan Mmaee ile temasa geçti. Vatandaşı Ronain Saiss'in devreye girdiği oyuncu Beşiktaş'a gelmek istiyor.

Beşiktaş'ta Romain Saiss Devrede! Ryan Mmaee Transferi Bitiyor

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile giren Beşiktaş, takviye çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlı takım, hücum bölgesine bir transfer daha yapmak için harekete geçti.

Saiss devreye girdi! Mmaee bitmek üzere

Beşiktaş’ın kanat oyuncusu adayları arasında yer alan Ryan Mmaee bitmek üzere. Macaristan’ın Ferencvaros takımında forma giyen ve santrforda da oynayabilen sol kanat oyuncusu Mmaee için Siyah-Beyazlılar'ın Faslı savunmacısı Romain Saiss devreye girdi.

Mmaee Beşiktaş'ı istiyor

Fas Milli Takımı'nda genç oyuncunun kaptanlığını yapan Saiss, Ryan Mmaee ile görüşerek bir an önce karar verip kulübünü ikna etmesini ve gelmesini söyledi. Mmaee’nin Beşiktaş’ı istediği, iki kulübün görüşmelerini beklediği öğrenildi.

Ryan Mmaee kimdir?

1 Kasım 1997 doğumlu Ryan Mmaee, Belçika'nın Gent altyapısında futbola başladı. Standard Liege'nin alt yaş kategorilerinde oynayan kanat forvet, 2015'te profesyonel sözleşmeye imza attı. SK Beveren, Aarhus GF, AEL Limassol'de forma giyen Mmaee son olarak Ferencvaros'a transfer oldu. 24 yaşındaki futbolcu, geçen sezon 37 maçta görev alırken, 19 gol, 11 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler