Fatih Çıplak: Birçok takımdan teklif almama rağmen...

28.03.2018 - 22:49 | Son Güncellenme: 28.03.2018 - 22:49

Sivas Belediyespor'un başarılı savunma oyuncusu Fatih Çıplak, açıklamalarda bulundu. Fatih, birçok takımdan teklif aldığını ancak önceliğinin Sivasspor olduğunu vurguldaı.

Son haftalarda kaybedilen puanlardan dolayı üzgün olduğunu belirten Fatih; "Son iki haftada 6 puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Tuzlaspor ve Bodrumspor karşısında beklenmedik mağlubiyetler aldık. Lider Menemen Belediye ile aramızdaki fark açıldı ancak bu hafta liderle maçımız var. İnşallah hafta boyunca iyi hazırlanıp, deplasmandan 3 puanla dönmek ve avantajlı konuma geçmek istiyoruz" dedi.

Sivas Belediyespor'un şampiyonluk şansını değerlendiren Fatih; "Bu hafta Menemen Belediyespor karşısında alacağımız puan veya puanlar,ligin gidişatını değiştirecektir. Mücadeleyi kazanmamız halinde şampiyonluk yarışında önemli bir adım atmış olacağız" diye konuştu.

Kiralık futbolculara sahip çıkılmadığını belirten Fatih; "Sivasspor'da Sergen hocamla birlikte başarılı dönem geçirdim. Sergen hocam bana güvendi ve ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Son birkaç sezondur kiralık olarak başka takımlara gitmem, benim adıma olumsuz oldu diyebilirim. Giresunspor'da yaşadığım sakatlık, tüm planlarımı bozdu. Sonrasında İstanbulspor ve Sivas Belediyespor formalarıyla elimden geleni yapmaya çalıştım. Ülkemizde her takımda olduğu gibi kiralık futbolcuya pek çok takım sahip çıkmıyor; bu bizler için büyük bir eksidir" ifadesini kullandı.

Yeni sezon için birçok takımdan teklif aldığını belirten Fatih; "Sezon sonu Sivas Belediyespor'la sözleşmem bitiyor. Yeni sezon için birçok takımdan teklif almama rağmen önceliğimin Sivasspor'da oynamak olduğunu daima belirttim. Sivasspor'a dönüp eski günlerime dönmek ve elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: Ekrem KONUR

Senin için hazırladığımız haberler