Fatih Karagümrük - Beşiktaş maçı sonrası Jimmy Durmaz ve Viviano konuştu

18.01.2022 - 22:22 | Son Güncellenme: 18.01.2022 - 22:29

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 22. haftasında Beşiktaş'a evinde 1-0 yenilen Fatih Karagümrük'te futbolcular maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Fatih Karagümrük - Beşiktaş maçı sonrası Jimmy Durmaz ve Viviano konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 22. haftasında Fatih Karagümrük, evinde Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası Fatih Karagümrük'ün oyuncuları Jimmy Durmaz ve Viviano açıklamalarda bulundu.

"Fırsatları değerlendiremedik"

Fatih Karagümrük'ün Türk asıllı İsveçli futbolcusu Jimmy Durmaz "Elimizden geleni yaptık aslında. Son 20 dakika fazla baskı kurduk, ceza sahasına top indirmeye çalıştık ama fırsatları değerlendiremedik. 1 puan adil olurdu, özellikle son 20 dakikada oyuna bakarsak. Pesic'in vardı bir tane kritik, netti ama onun günü değildi maalesef. Futbol böyledir sonuçta bu maç bizim için geride kalacak. Önümüzdeki maçlarda daha iyisini yapmak için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Yarasa yine 'tek' atıyor Kartal yine uçuyor
Habere Git

"Çok fazla dert değil"

Maç temposuna da değinen Jimmy Durmaz "Yapacak bir şeyimiz yok, zaten profesyonel oyuncularız. Buna uymak zorundayız. Artık daha fazla toparlanmaya vakit ayırıp antrenmanlarda daha iyisini yapıp bir sonraki kısa periyotta oynayacağımız maçlara odaklanmamız gerekiyor. Bizim işimiz bu, sevdiğimiz yaptığımız iş bu. Çok fazla dert değil, yapmamız gerekiyor." dedi.

"Takım olarak mutluyuz ama sonuç olarak değiliz"

Fatih Karagümrük'ün İtalyan kalecisi Emiliano Viviano ise "Takım ruhunu özellikle bugün iyi bulduk. Kendi adıma da iyi olduğumu söyleyebilirim. Her zaman belki bu kadar mücadele ortaya koyup maçları bu şekilde kaybetmiyoruz. Buradan bir şekilde çıkmayı bileceğiz. Bir sonraki maçta daha iyisini yaparız ama takımın ortaya koyduğu mücadele çok iyiydi. Top kayıplarına bakacak olursak oynamaya çalışan bir takımız, doğal olarak top kayıpları normaldır. Bugün iyi şanslar yakaladık ama rakip takım kalecisi bunları durdurmayı başardı. Günün sonunda böyle sonuç çıktı. Takım olarak mutluyuz ama sonuç olarak değiliz tabii." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler