Fatih Öztürk hocasına açıkladı! Galatasaray...

28.03.2019 - 19:16 | Son Güncellenme: 28.03.2019 - 22:16

Fatih Öztürk hocasına açıkladı! Galatasaray...

Son dakika haberine göre; Beşiktaşlı Adem Ljajic ve Aksispor'un file bekçisi Fatih Öztürk'ün transferinde flaş gelişme yaşandı.

Bir dönem Fenerbahçe formasını terleten ve son olarak Akhisarspor'da Safet Susic'in ekibinde yer alan Fevzi Layiç, kuzeni Adem Ljajic ve eski öğrencisi Fatih Öztürk hakkında açıklamalarda bulundu.

Fatih transferi açıkladı!

Radyospor'da Salim Manav'ın yayın konuğu olan Fevzi Layiç, "Fatih Öztürk'ü Akhisarspor'a inanarak ve güvenerek transfer ettik. Fatih'in transferini sıfır maliyete bitirdik. Bundan 10 gün önce Fatih ile telefonda konuştum, Galatasaray'ın kendisine ilgisinin olduğunu ve söz kestiklerini söyledi. Fatih Öztürk, Galatasaray'a transfer olabilir" diye konuştu.

'Ljajic Beşiktaş'ta kalacak'

Kuzeni Adem Ljajic hakkında da konuşan Fevzi Layiç, "Ljajic, Beşiktaş'a kiralık olarak geldi. Beşiktaş sezon sonunda Ljajic'in sözleşmesini 6 milyon euro'ya uzatabiliyor. Ljajic'ten Şenol Güneş ve ekibi memnun. Ben, gelecek sezon Adem Ljajic'in Beşiktaş'ta kalacağını düşünüyorum" dedi.

'Yerli kalecilerin performansı yabancılardan iyi'

Süper Lig'deki kalecilerin performansından da bahseden Fevzi Layiç şu ifadelerini kullandı:

"Mert Günok konusunda büyük bir tartışma vardı. Mert'in izliyoruz ve görüyoruz ki Mert'in performansı gayet iyi. Süper Lig'de geçtiğimiz yıl kalecilerin inişli-çıkışlı grafiklerleri vardı. Bu sezon yerli kalecilerin performansı yabancılardan daha iyi"

Senin için hazırladığımız haberler