Fatih Tekke'den Fenerbahçe maçı öncesi transfer sitemi!

11.02.2024 - 18:52 | Son Güncellenme: 11.02.2024 - 18:59

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Alanyaspor'da teknik direktör Fatih Tekke, maç öncesi değerlendirmede bulundu.

Fatih Tekke'den Fenerbahçe maçı öncesi transfer sitemi!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe ile Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, taraftarı önünde 3 puanı hanesine yazdırmak için mücadele edecek. Alanyaspor'un bu zorlu deplasmandaki tek hedefi ise 3 puan... 

Maç öncesi Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, açıklamalarda bulundu.

"Geldim geleli söylüyorum, eksiklerimiz var"

İlk olarak transferlere değinen Tekke, "Çok planlı geçmedi ara transfer dönemi. Biraz zorunluluktan almış oldu. Ahmed Hassan geldi eski oyuncumuz. Bugün belki oynar. Kadromuz, bu ligde kalma mücadelesi verebilecek bir kadro. Biraz daha planlı olsa iyi olurdu. Mevcut kadromuz mücadele etmeye devam edecek. Oynadığımız takım Fenerbahçe, tarihin en iyi kadrolarından bir tanesi. Çok kaliteli oyunculardan kurulu. Sadece Trabzonspor'a mağlup oldular, iki beraberlikleri var. Kadıköy'de oynamak zor. Alanyaspor olarak takım savunması iyi değil, geldim geleli söylüyorum, eksiklerimiz var. " dedi.

"Alanyaspor olarak maçın büyük bölümünde oynamaya çalışacağız"

Maça iyi hazırlandıklarını da dile getiren Tekke, "Takımı kendi kaleme yakın oynatmak istemiyorum. Ön alan baskısı yapacağız ama ön alan baskısını kıracak oyuncuları var, özellikle bekleri. Biz burada cesaret kazanmalıyız. Puan ve puanlar için 90 dakika birebirlerde üstün olmalıyız. Fenerbahçe kadro olarak üstün. Alanyaspor olarak maçın büyük bölümünde oynamaya çalışacağız. Bu bize ilerleyen haftalar için daha fazla moral verecektir. Hazırlıklar gayet iyi geçti ama dediğim gibi, rakibin özellikle oyun ritmi çok karşılık verebileceğimiz bir takım gibi gözükmüyor. " dedi.

"Biz bu ligde kalmak istiyoruz"

Kazanmak için oynacaklarını vurgulayan Tekke,  "Biz sonuna kadar deneyeceğiz. Futbol bu. Futbol cesurca oynanır. Bu bize tabela olarak değil duygu olarak yansımalı. Bizim periyodumuz bu maçtan Galatasaray maçına kadar ve Galatasaray'dan sonra maçlarımız var. Biz bu ligde kalmak istiyoruz. İlk 4'ten 19'a kadar değişim olabiliyor. Bu periyot bizim için doğru düşünme, kart görmeme... Zor maç ama biz Alanyaspor olarak sonuna kadar oynayacağız. Umarım başarılı oluruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler