Fatih Terim Atina'da: Panathinaikos'u şampiyon yapmaya geldim

27.12.2023 - 13:50 | Son Güncellenme: 27.12.2023 - 13:54

Yunanistan Ligi takımlarından Panathinaikos kulübü ile anlaşan İmparator Fatih Terim, Atina'da açıklamalar yaptı. Terim, "Panathinaikos'u şampiyon yapmaya geldim dedi.

Fatih Terim Atina'da: Panathinaikos'u şampiyon yapmaya geldim

AJANSSPOR-HABER

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos ile anlaşmaya varan Fatih Terim, Atina'ya gitti. İmparator ayağının tozuyla açıklamalarda bulundu.

"Panathinaikos'u şampiyon yapmaya geldim"

Panathinaikos'u şampiyon yapmaya geldiğini söyleyen Terim, "Panathinaikos şampiyonluğu kazanabilir. Nereye gidersem gideyim, kazanmak için giderim. İmzalarım sadece kağıt üzerinde değil, kalbimle de o imzaları atarım. Şampiyonluk için de bu tutumu sergileyeceğim. Panathinaikos'u şampiyon yapmaya geldim. 

"Rakipler kaliteli"

Dört takım arasında rekabet var. Rakipler kaliteli. Onlara saygı duyuyorum. Panathinaikos olarak şampiyonluğu istiyoruz, Avrupa'yı istiyoruz, dolayısıyla hedeflerimiz çok açık. Bu konuda başkanla görüştük.

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan alacağı maaş belli oldu
Habere Git

"Ben denizin karşı yakasındanım"

Kaliteli gördüğüm oyuncularımız var ve her birinden en iyi performansı almaya çalışacağız. Ben denizin karşı yakasındanım, Türk Milli Takımı'na hizmet ettim. 

"Burada olmaktan mutluyum"

Biz aynı denizi paylaşan iki ülkeyiz ve burada olmaktan mutluyum. Eşim de gelecek. Ben, Fiorentina'dayken Ergin Ataman da İtalya'daydı. Şimdi de aynı, bundan mutluyum" dedi. 

Yunan basınından maaş iddiası

Öte yandan Fatih Terim'in Panathinaikos'ta alacağı ücretle ilgili Yunan basını dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Yunan basınında yer alan habere göre 70 yaşındaki çalıştırıcı yeşil beyazlı kulüpte bonuslar hariç yıllık 900 bin Euro kazanacak. 

Ekibi belli oldu

Tecrübeli çalıştırıcının ekibinde Necati Ateş, Tuğberk Tanrıvermiş ve Mert Çetin yer alacak.

Senin için hazırladığımız haberler