Fatih Terim belgeseli rekor kırdı!

16.09.2022 - 17:11 | Son Güncellenme: 16.09.2022 - 18:11

Fatih Terim'in kendi hayatı ve kariyerini konu alan 'TERİM' belgeseli Netflix ekranlarında gösterilmeye başladı. Terim belgeseli aynı zamanda bir rekoru kırdı.

Fatih Terim belgeseli rekor kırdı!

Galatasaray ve Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim'in kariyerini konu alan ve sarı kırmızılı taraftarların büyük beğenisini kazanan Netflix'in 'TERİM' belgeseli gösterime girdi. 

14 milyon izlenmeyle seyirci rekoru kırdı

Fatih Terim'in belgeseli için uzun zamandır bekleyen Galatasaray taraftarı heyecanlarını sosyal medyaya yansıtmıştı. 15 Eylül 10.00'da Netflix'te gösterilmeye başlayan belgesel 4 bölümden oluşurken Terim'in 1996-2022 yıllarını konu aldı. Belgesel aynı zamanda 30 dakika içinde 14 milyon izlenmeyle seyirci rekoru kırdı. Daha önceki rekor 11 milyon ile ünlü İspanyol dizisi La Casa De Papel'e aitti.

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'den Ünal Aysal'a: ''Karakterinizi gösterir''
Habere Git

Eşim Fulya ile izledik ve gözyaşlarımızı tutamadık

İlk izlediğinizde neler hissetiniz sorusuna Terim "Ben çekimler sırasında dönem dönem yaşadıklarımı anlatıyorum. Adana, İstanbul, Ankara, İzmir derken Floransa, Milano, tekrar İstanbul… Anlatıyorum ama hatırladıkça başa dönüyoruz veya başka konuya geçiyoruz. Ben ne anlattığımı çok iyi hatırlıyorum tabii ama başkaları ne dedi, ne anlattı, bilmiyorum. Bir veya iki kişinin eş zamanlı çekimi yapılmış. Sadece onların birer yorumu geldi bana soru olarak. Onun dışında hiçbir şey bilmiyorum. İnanır mısınız, uzunca bir süre kimler konuştu, onu da bilmiyordum. Neyse, dediler ki, hocam ilk iki bölüm bitti, gelin. Eşim Fulya ile izledik ve gözyaşlarımızı tutamadığımız anlar oldu." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler