Fatih Terim: "Bu Forma, Adanmış Hayatların Umududur"

19.05.2023 - 12:41 | Son Güncellenme: 19.05.2023 - 14:44

Galatasaray'ın eski Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı takımın Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma törenine katıldı. İşte detaylar...

Fatih Terim: "Bu Forma, Adanmış Hayatların Umududur"

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, Galatasaray'ın Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma törenine katıldı. Terim, törende açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

"Galatasaray renkleriyle ve armasıyla çok büyüktür"

Terim, "Galatasaray; renkleriyle, armasıyla, üzerine akıtılan teriyle çok ağır ve çok büyüktür. Özellikle de giydiğimiz için onun ağırlığını, büyüklüğünü gerek futbolculuğumuzda gerek teknik admalığımızda çok fazla hissetmişizdir. 

"Bu forma, adanmış hayatların umududur"

Bu forma, ben Galatasaraylıyım diyen herkesin gurur kaynağıdır. Bu forma, adanmış hayatların umududur. Faruk Başkanımın ve Alp Başkanımın söylediği gibi, Ali Sami'yenden Florya'ya başlayan o unutulmaz ve uzun süren yürüyüşümüz Florya'da özellikle Galatasaray'ı çok büyük bir aile yapmıştır. 

İlgini Çekebilir
Özbek: "Galatasaray, Cumhuriyetin en önemli spor kulübüdür"
Habere Git

Orada yetişen evlatlarımızın giydiği formalarla da, Galatasaray için akıttıkları terle de çok büyük başarılara da imza atmıştır. 

Umarım yeni tesisimiz Florya'daki birlikteliliği ve aile hayatını yakalar ve burada Cumhuriyete layık bugünün 19 Mayıs'ın manası ve ehemmiyetini iyice hissetmiş bu formayı üzerinde terleten oyuncular yetiştirir. 

"Davet için Dursun Özbek'e teşekkür ediyorum"

En büyük temennim budur. Bugün burada bizi davet eden ve bir araya getiren Sn. başkanımıza (Dursun Özbek) çok teşekkür ediyorum, hepinize saygılar sunuyorum, iyi günler diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan transfer harekatı! 4 oyuncu...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler