Fatih Terim, deplasmanda rövanşı aldı! 90+5'te yarı finalde!

31.01.2024 - 22:02 | Son Güncellenme: 31.01.2024 - 22:07

Fatih Terim'in yönettiği Panathinaikos, Yunanistan Kupası'nda Atromitos'i 2-0 mağlup etmesinin ardından yarı finale yükseldi. Terim'in yeni rakibi ise PAOK oldu.

Fatih Terim, deplasmanda rövanşı aldı! 90+5'te yarı finalde!

AJANSSPOR HABER

Panathinaikos, 2-1 yenildiği maçın rövanşında Atromitos'u 2-0 mağlup etti ve Yunanistan Kupası'nda yarı finale yükseldi.

Son dakikada bir üst tur geldi

Panathinaikos, Yunanistan Kupası çeyrek finalinde ilk maçını 2-1 kaybettiği maçın rövanşında Atromitos'u deplasmanda 2-0'lık skorla yenerek adını son 4 takım arasına yazdırdı.

Rakip PAOK oldu

Panathinaikos, Yunanistan Kupası yarı finalinde Paok ile eşleşecek. Terim'in takımı finale çıkmak için PAOK engelini aşması gerekiyor.

Tekrardan Lucescu'ya karşı

Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos kupadaki Atromitos yenilgisinin ardından ligde de PAOK'a 2-1 kaybetti. PAOK'un golünün ardından küplere binen Terim'in, Lucescu'ya ettiği küfür ekrana yansımıştı. İkili bu sefer Yunanistan Kupası'nda karşı karşıya gelecek.

Terim küfür etmişti

Golün ardından PAOK'lu futbolcuların sevinci sırasında sinirler gerildi. İki takım oyuncularının yanı sıra tartışmaya Fatih Terim ve yardımcıları da dahil oldu. 

Polisin de müdahale ederek araya girdiği gerginliğin ardından Terim'in yardımcısı Necati Ateş ile PAOK'un yardımcı antrenönü sarı kart gördü. 

Fatih Terim'in, Mircea Lucescu'nun oğlu olan PAOK teknik direktörü Razvan Lucescu'ya ettiği Türkçe küfür de ekranlara yansıdı. 

Senin için hazırladığımız haberler