Fatih Terim Diagne için karar aşamasında, "İstanbul'a dönüyor..."

14.05.2021 - 20:29 | Son Güncellenme: 14.05.2021 - 20:37

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Premier Lig ekibi West Bromwich'e kiraladığı Mbaye Diagne, yeniden tekrar dönüyor. İşte detaylar...

Fatih Terim Diagne için karar aşamasında, "İstanbul'a dönüyor..."

AJANSSPOR - HABER

Mbaye Diagne'nin çeşitli kulüpler için temsil hakkına sahip olan ismi Fatih İlek, Radyospor'da Spor Kazanı programını sunan Özgür Sancar'ın konuğu oldu. Diagne'nin kariyer planlamasından bahseden İlek, İngiltere Premier Ligi ekipleriyle Arap kulüplerinin oyuncuyu istediğini söyledi. Ancak, sözleşmesi 2023 yılında sona eren futbolcu için son kararı Fatih Terim verecek. İşte, Fatih İlek'in açıklamalarından satır başlıkları...

4 İngiliz takımı ve Araplar talip

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan İlek, "Galatasaray'a gelecek; ama İngiltere'deki talipleri çok... Arap yarımadasından da çok talipleri var. Premier Lig'deki performansı Arap takımlarının onunla ilgili daha hızlı hareket etmesini sağladı. İngiltere'den Watford, Crystal Palace, Brighton gibi takımlar onunla ilgileniyor.

"Diagne Premier Lig'de oynamayı istiyor..."

West Brom küme düştü; ama bir satın alma opsiyonları vardı; fakat Diagne Premier Lig'de oynamak istiyor. Championsship'e sıcak bakmaz. Galatasaray'da Falcao giderse ki öyle gözüküyor. Fatih Terim'i Diagne'yi takımda tutmak isteyebilir. Kolay değil bu dönemde işi yapacak forvet almak. Diagne'ye çok teklif geliyor. Diagne, Premier Lig'deki teklifleri öncelikli olarak değerlendirecek" dedi.  

Falcao, Amerika yolcusu

Falcao'yu da iyi tanıdığını söyleyen Fatih İlek, "Falcao bu yaz MLS'e gidecek. Belki ikinci yarıdaki sakatlıklar olmasaydı, kalma ihtimali vardı; ancak olmadı. Sakatlıklar, uzun iyileşme dönemleri onu engelledi. Ayrılık kaçınılmaz" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler