Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Fenerbahçeli futbolcunun peşinde

09.01.2024 - 16:38 | Son Güncellenme: 09.01.2024 - 16:51

Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Yunan ekibi Panathinaikos, Fenerbahçe'den Samet Akaydin'i transfer etmek için harekete geçti. İşte detaylar...

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Fenerbahçeli futbolcunun peşinde

AJANSSPOR - HABER

Fatih Terim'in takımın başına geçmesinin ardından ligde üst üste iki maçını kazanarak ligde liderliğe yükselen Panathinaikos, transferde de flaş hamleler peşinde.

Bakasetas ve Yusuf Sarı'nın isimleri yazılmıştı

Devre arasında yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapan Yunan ekibinin Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas ve Adana Demirspor'dan Yusuf Sarı ile ilgilendiği haberleri basına yansımıştı. Yunan ekibinin bu kez Fenerbahçeli futbolcuyu transfer etmek için harekete geçtiği ileri sürüldü.

Fatih Terim, Samet Akaydin'a talip oldu

Ertan Süzgün'ün haberine göre Fatih Terim çalıştırdığı Panathinaikos, Fenerbahçe’den Samet Akaydin’a talip oldu.

İstanbul'da transfer görüşmesi yapıldı

Haberde, Panathinaikos yetkililerinin, daha fazla süre alacağı bir takımda oynamak isteyen 29 yaşındaki stoperin menajeriyle İstanbul'da bir araya geldiği ve İki taraf arasında detaylar konuşulduğu kaydedildi.   

3,7 milyon Euro'ya transfer edildi

Geçtiğimiz sezonun başında Adana Demirspor'dan 3.7 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan tecrübeli savunmacı, sarı lacivertli formayla bu sezon 11 maça çıktı. 10 kez Trendyol Süper Lig'de sahaya çıkan Samet Akaydin, bir kez de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde sahaya çıktı.

Sözleşmesi 2026'da bitiyor

Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek olan 29 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 2.8 milyon euro olarak gösteriliyor.

Samet Akaydin, 4 kez de A Milli Takım forması giyerken 1 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler