Fatih Terim hakkında gündem yaratacak iddia! Açıkladı!

01.01.2018 - 21:48 | Son Güncellenme: 01.01.2018 - 21:48

Fatih Terim hakkında gündem yaratacak iddia! Açıkladı!

Aytemiz Alanyspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. 

Yıldız oyuncuları Vagner Love hakkında konuşan Başkan Çavuşoğlu, Galatasaray iddialarına açıklık getirirken Sarı Kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim hakkında ise sert konuştu.

A Spor'da yayınlanan Transfer Raporu programında konuşan Hasan Çavuşoğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Karaman'la anlaştık!

Hikmet Karaman'la prensip olarak anlaştık, yarın Alanya’ya gelecek. Kulüpte sözleşme yapmayı ümit ediyoruz.

Emre Akbaba ve Vagner takımdan ayrılacak mı?

Beşiktaş, Vagner Love için resmi gelen bir teklif yok. Fikret Orman’la sürekli görüşüyoruz. Vagner’i soruyor ama transfer için konuşmadık. Vagner Love ve Emre Akbaba en değerli oyuncularmız. Transfer yapmaya çalışırken, bunları elden çıkaracak halimiz yok. Basında konuyla ilgili yalan haberler çıkıyor. Bunları yalanlayacak zamanımız da yok. Bizim futbolcuya ihtiyacımız var, kimseyi satmak istemiyoruz. En iyi oyuncularımızı verip, yerine kimi alacağız?

Fatih Terim hakkında sert sözler!

Bir kulübün teknik direktörü benim futbolcumu aratıyor. Bunlar ahlaksızca şeyler. Transfer yapılmak istenirse, kulübün başkanı diğer kulübün başkanını araması gerekiyor. Teknik direktörün ne haddine tercümanını aratıp konuşturması. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, tercümanları aratıyor.

Terim hakkında flaş iddia!

Fatih Terim'in arattığını; Vagner Love'ın Brezilya'daki menajeri Türkiye'deki menajeri Cenk Melih Yazıcı'ya söylüyor. Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek'e saygı gösteriyorum, çok değerli bir isim. Onun bundan bilgisi olduğunu düşünmüyorum. Öyle bir şey olsa direkt beni arar.

Tudor'u menajerler önerdi!

Fatih Terim de bunu yapmadıysa çıksın söylesin. Herkes tarafından takdir edilen bir kulübüz. Herkesle iyi geçiniyoruz. Transfer istiyorlarsa önce kulüp başkanları görüşür. Sonra futbolcuya teklif yapılır. Tudor'u bir menajer buraya getirmek istedi ama biz kapıyı kapattık. Fazla konuşmaya gerek yok. Ceyhun Gürselam ve Barış'la ilgili bir anlaşma yok.

Tudor'a sıcak bakmadım!

Transfer sezonunda çıkan haberlerin yüzde 60, yüzde 70'i doğru değil. Geçen sezon Karabük'le oynanan maçta yaptığı bir hareketten dolayı, Tudor'a sıcak bakmadım. Vagner Love'ın transfer hikayesini anlatıyor. en az 10 sefer çıktı basında. yazmıyorum. 

Şu an anlaştığımız hiçbir futbolcu yok. Anlaşma olursa basınla hemen paylaşıyoruz. Bizde her zaman her şey nettir.

Senin için hazırladığımız haberler