Fatih Terim konuştu: "8 maç bizim için..."

11.06.2020 - 09:35 | Son Güncellenme: 11.06.2020 - 09:40

Süper Lig'de kalan 8 hafta öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den açıklama geldi. Galatasaray'ın kalan maçlardaki planı ne? Fatih Terim neler düşünüyor? Deneyimli çalıştırıcı hedeflerini açıkladı.

Fatih Terim konuştu: "8 maç bizim için..."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig’de kalan 8 haftayı değerlendirdi. Galatasaray’ın kalan maçlardaki hedefi ne? Terim, zirve yarışı için neler söyledi? İşte yanıtı…

Fatih Terim her maçı final olarak görüyor

Koronavirüs salgını sonrası verilen zorunlu ara sonrası ilk maçını Çaykur Rizespor ile oynayacak Galatasaray’da teknik patron Fatih Terim, kalan her maçı final olarak görüyor.

Terim: ”Futbolcularım sahaya mücadele etmeye hazır”

Sabah’a konuşan Fatih Terim, “Zorunlu olarak futbola bir ara verildi. Hepimiz sahada olmayı ve o heyecanı yaşamayı çok özledik. Ligler nihayet başlıyor. Takım olarak iyi çalıştık. Futbolcularım da sahada mücadele etmeye hazır” ifadelerini kullandı.

“Kalan 8 hafta da final”

Son 8 haftada sakatlık olmaması temennisinde bulunan deneyimli çalıştırıcı, “Güzel başlayıp sorunsuz bir şekilde bitirelim. Gündemimizde ve önümüzde tam 8 hafta var. Hepsi final. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah sorunsuz bir lig olur” diye konuştu.

Galatasaray'ı bekleyen zorlu deplasmanlar var

Galatasaray'ın Süper Lig'de kalan maçları

Rizespor (D)
Gaziantep FK
Başakşehir (D)
Trabzonspor
Alanyaspor (D)
Ankaragücü (D)
Göztepe
Antalyaspor (D)

Galatasaray'ın tek hesabı şampiyonluk

Trabzonspor, Süper Lig'de 53 puanla ilk sırada yer alıyor. Aynı puana sahip olan Medipol Başakşehir 2. sırada bulunurken, Galatasaray ise 50 puanla bu takımları takipte. Ligde 3. sırada olan Galatasaray, şampiyonluktan başka bir sonuç düşünmüyor.

Trabzonspor'un durumu dengeleri değiştirebilir

UEFA tarafından 1 yıl Avrupa kupalarından men edilen Trabzonspor'un şampiyon olması ve 1 yıllık cezasının kalkmaması durumunda, ligde 2. sırada yer alan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidecek.

Senin için hazırladığımız haberler