Fatih Terim'den Mostafa Mohamed ve Gedson Fernandes açıklaması

10.12.2021 - 08:24 | Son Güncellenme: 10.12.2021 - 16:13

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 6. maçında Galatasaray, deplasmanda Lazio ile 0-0 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi'nde adını doğrudan son 16 turuna yazdırdı. Mücadele sonunda teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'den Mostafa Mohamed ve Gedson Fernandes açıklaması

Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, Lazio maçının ardından düzenlenen basın toplantısında devre arası transfer çalışmalarına da değindi.

"Mohamed'in opsiyonu kullanılacak, Gedson için uğraşılıyor"

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Terim, "Mohamed'in büyük ihtimalle opsiyonunu kullanacağız. Bizde kalmasını istiyoruz, başkanla da konuştuk. Gedson'un durumu bakılıyor, uğraşılıyor" dedi. 

Satın alma opsiyonu 4 milyon Dolar

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Mısır ekibi Zamelek'ten kiralık olarak kadrosuna kattığı 24 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonu 4 milyon dolar.

Gedson, Galatasaray'ı istiyor

Benfica'nın 22 yaşındaki futbolcusu Gedson Fernandes de yeniden Galatasaray'da forma giymek istiyor. Genç futbolcumuz geçtiğimiz sezonun devre arasında 500 bin euro kiralama bedeli ile takıma katılış, 18 maçta 1 gol ve 3 asistlik performans sergilemişti. 

Babasından paylaşım geldi

Öte yandan Gedson Fernandes'in babasının yaptığı bir paylaşım sarı-kırmızılı taraftarlarda heyecan yarattı. Baba Fernandes eşinin üzerinde Galatasaray forması olan ve uçakta çekilen bir kareyi sosyal medya hesabından yayınlayıp, "Yakında geri döneceğiz" yazdı. Bu sarı-kırmızılı kulübe biir dönüş sinyali olarak algılandı.  

Senin için hazırladığımız haberler