Fatih Terim maç sonu açıkladı! Anastasios Bakasetas...

18.01.2024 - 08:22 | Son Güncellenme: 18.01.2024 - 08:31

Yunanistan Kupası son 16 turunda Olympiakos'u eleyen Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim, maç sonu transfer listelerindeki Trabzonspor'un yıldızı Anastasios Bakasetas hakkırda konuştu.

Fatih Terim maç sonu açıkladı! Anastasios Bakasetas...

AJANSSPOR - HABER

Panathinaikos, Yunanistan Kupası son 16 turunda Olympiakos'u penaltılarda 7-6 yenerek çeyrek finale yükselen takım oldu. Karşılaşmanın normal süresi ve 15'er dakikalık uzatmalarında gol sesi çıkmadı. Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonunda karşılaşmayı değerlendirirken transfer listelerindeki Trabzonspor'un yıldızını Anastasios Bakasetas hakkında açıklamada bulundu.

"Çok garip bir gece oldu ama..."

Tecrübeli teknik adam, takımının Olimpiakos maçındaki performansını değerlendirerek, "Oyuncuların nasıl oynadığına bakılmaksızın, verdikleri mücadeleden dolayı memnunum. Bu kadar eksikle oynamak çok nadir bir olay. Çok garip bir gece oldu ama mutluyuz." dedi.

"Bizi psikolojik olarak güçlendiriyor"

Yunanistan Süper Ligi'nde 2-2 berabere kaldıkları AEK maçı hakkında da konuşan ünlü teknik direktör, "Aslında AEK ile oynadığımız maçta da galibiyeti alabilirdik. Özgüven yakalamak çok önemli. Tüm bunlar bizi psikolojik olarak güçlendiriyor. Üst üste derbiler oynadık." açıklamasını yaptı.

"Kaç kişinin oynayabileceğini bilmiyorum"

Panathinaikos'un B takımı ile maç yapmayı düşündüğünü ifade eden 70 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, "Yarın Panathinaikos B takımı ile maç yapacak mıyız bilmiyoruz açıkçası. Kaç kişinin oynayabileceğini bilmiyorum. Yarın bu durumu kesinlikle açıklayacağız." şeklinde konuştu.

Terim'den Bakasetas açıklaması

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas'ın transferi hakkında sorulan soruya da cevap veren Fatih Terim, "Bakasetas iyi bir oyuncu ve önemli de bir oyuncu. Umuyorum ki olumlu bir sonuca ulaşırız. İmza olmadan belki de yorum yapmak iyi olmayabilir. Sayın Başkanımıza da, yaptığı hamleler için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Prensip anlaşmasına varıldı

Salı günü Atina'dan Trabzon'a gelen Panathinaikos yetkilileri Bakasetas'ten transfer için evet cevabını alırken, Trabzonspor yönetimi ile yaptıkları görüşmede de prensip anlaşması sağlandı. İki taraf arasında pazarlıklar sürerken transferin bordo mavili takımın ligde pazar günü oynayacağı Galatasaray karşılaşmasının ardından pazartesi günü resmiyet kazanması bekleniyor.

Anastasios Bakasetas'ın 2023-2024 sezonu performansı

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 18 maça çıkan Yunan yıldız, 5 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Karadeniz ekibine 2020-2021 sezonunun kış transfer döneminde katılan 30 yaşındaki ofansif orta saha, 3 milyon euro'luk bonservis bedeli ile bordo mavili takıma imza attı. Trabzonspor'la Süper Lig ve Türkiye Süper Kupa zaferi yaşayan Bakasetas'ın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler