Panathinaikos, Dimitrios Kourbelis ve Bakasetas'ı transfer etmek istiyor

28.12.2023 - 09:08 | Son Güncellenme: 28.12.2023 - 09:11

Fatih Terim'in başına geçtiği Yunan devi Panathinaikos, Süper Lig'den iki transfere hazırlanıyor. Trabzonspor'dan Dimitrios Kourbelis ve Bakasetas listeye girdi.

Panathinaikos, Dimitrios Kourbelis ve Bakasetas'ı transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Panathinaikos'ta Fatih Terim'in göreve gelmesinin ardından transfer haberleri de hızlanmaya başladı. Yunan basını Panathinaikos'un Türkiye'den iki ismi transfer etmeye hazırlandığını iddia etti.

Dimitrios Kourbelis gündeme geldi

Yunanistan Süper Ligi ekibinin Trabzonspor'da forma giyen Dimitrios Kourbelis'i gündemine aldığı iddia edildi.

Panathinaikos devreye girdi

Sport 24'ün haberine göre; Yunanistan Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer almak isteyen Dimitrios Kourbelis için Türkiye'den bazı kulüplerin de devrede olduğu ancak teklif sunmadığı aktarıldı. Yunan orta saha oyuncusunun geleceği konusunda Panathinaikos'un da devrede olduğu iddia edildi.

Diğer isim Bakasetas

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim'in ara transfer dönemindeki ilk hedefi belli oldu. Yeşil-beyazlıların Trabzonspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu Bakasetas'a 2 milyon euroluk maaş teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Panathinaikos'un Anastasios Bakasetas'ı takımda en çok kazanan futbolcu yapmayı planladığı aktarıldı. Trabzonspor'un Yunan orta saa için talep ettiği bonservis bedeli de ortaya çıktı. Bordo-mavililerin tecrübeli futbolcu için 1 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler