Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'ni kazandıracak isimleri belirledi

14.05.2018 - 10:42 | Son Güncellenme: 14.05.2018 - 10:42

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Cumartesi akşamı Evkur Yeni Malatyaspor maçında sahaya Ozan Kabak’ı sürmüştü. Terim’in önümüzdeki dönemlerde Türk futboluna çok daha büyük sürprizleri olacağı ileri sürüldü. Deneyimli çalıştırıcı, altyapıdan bazı isimleri sezon başı kampına götürecek.

2000 doğumlu isimlere vurgu

Geçen yıl tamda bu günlerde Fatih Terim’in Galatasaray alt yapısına aldığı 2000 doğumlu isimler Hırvatistan’da yapılan U-17 Avrupa Şampiyonası’nda yarı finale kalmıştı. UEFA, Ozan’ı turnuvada göze çarpan 10 oyuncu arasında gösterirken Galatasaray alt yapısından Abdussamed Karnuçu, Bekir Gökçimen, Emirhan Civelek, Atalay Babacan ve Recep Gül de dikkat çekmişti.

En az 5 oyuncuyu götürecek

İlk olarak Ozan’ı taraftarın önüne çıkarak Fatih Terim sezon başı kampına bu jenerasyondan gelen en az 5 oyuncuyu götüreceği bildirildi.

Bu jenerasyon için Fatih Terim, “UEFA Kupası’nın çocukları Galatasaray’a Şampiyonlar Ligi’ni kazandıracak” derken, “yurt dışına milyon Euro’lar harcayıp hocalar getireceklerine, Galatasaray’ın alt yapısını incelesinler yeter” iddiasında bulundu.

Fatih Terim'den Şampiyonlar Ligi müziği

Cumartesi akşam kazanılan Malatyaspor maçından sonra Fatih Terim’den oyuncularına büyük bir sürpriz vardı. Terim oyuncuları için soyunma odasında Şampiyonlar Ligi müziği çaldırdı. Esprisi ise “belki unutan vardır” şeklinde oldu. (Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler