Fatih Terim, Galatasaray İle İftar'a Katıldı Okan Buruk'a Destek Oldu

31.03.2023 - 10:23 | Son Güncellenme: 31.03.2023 - 10:35

1905 Galatasaraylı İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği iftara katılan Fatih Terim, Sarı-Kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk'a desteklerini iletti. Detaylar...

Fatih Terim, Galatasaray İle İftar'a Katıldı Okan Buruk'a Destek Oldu

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da tüm camia iftar yemeğinde buluştu. Yemekte ise Fatih Terim'in katılması gündem oldu. Eski teknik direktör Terim, camia tarafından ilgiyle karşılanırken Dursun Özbek ve Erden Timur'da özel sohbetler gerçekleştirdi. Yemekte Okan Buruk ile aynı masada oturan Terim, eski öğrencisine desteklerini iletti. Detaylar...

Terim'den Buruk'a destek

Milliyet'te yer alan habere göre, Uzun aradan sonra Galatasaray’ın bir etkinliğine katılan Fatih Terim’e salonda camia tarafından büyük ilgi gösterildi. Sarı-kırmızılı kulübün efsane teknik direktöründen iftarda şuanki çalıştırıcısı Okan Buruk’a destek geldi. Terim’in masadaki sohbette eski öğrencisine destek verdiği belirtildi. Okan hocayı başarılı bulduğunu söyleyen Fatih Terim’in futbol ekonomisi üzerine de değerlendirmelerde bulunduğu ifade edildi. 

Galatasaray yönetimi ile aynı masada

Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, iftar yemeğini Galatasaray yönetimi ile yaptı. Terim, Başkan Dursun Özbek, Teknik Direktör Okan Buruk ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’la yan yana oturdu. Buruk ile uzun uzun sohbet ettiği görüntülendi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın yüzünü güldüren haber: İki isim...
Habere Git

''Davet edildim''

GSYİAD iftarına katılmayan eski başkan Burak Elmas ise konuyla ilgili Sports Digitale’ye konuştu. Elmas “Pazartesi günü Başkan beni Whatsapp mesajı ile iftara davet etti. Başka bir iftar davetine sözüm olduğu için GSYİAD’ın iftarına katılmadım” ifadelerini kullandı.

Galatasaray ve Milli takım dışında olmayacak

Gelen son iddialara göre Fatih Terim, Süper Lig'den kendisine gelen teklifleri kabul etmedi. Salim Manav'ın geçtiğimiz haftalarda Ajansspor'dan duyurduğu haberde Trabzonspor'un yeni yönetimi Terim'e teklif sundu. Fatih Terim ise gelen teklifi kabul etmedi. Terim'in Süper Lig'de Galatasaray dışında bir takımla çalışmayacağı ve Türkiye'de sadece Milli Takımın başına geçmek olacağı da ifade edildi. 

Mertens ve Zaniolo sevinci

Galatasaray'da 55 gün önce sakatlanan ve 2 ay takımdan ayrı kalan Dries Mertens, sakatlığını tamamen atlattı. Belçikalı yıldız oyuncunun Adana Demirspor maçında forma giymesi bekleniliyor. Teknik direktör Okan Buruk'ın onay vermesi halinde 2 ay sonra formasına kavuşacak. Ayrıca İtalyan yıldız Zaniolo'nun da takımla ilk 11'de çıkması bekleniliyor.

Senin için hazırladığımız haberler