Fatih Terim'den Omar Elabdellaoui açıklaması: Çok aşama kaydetti

06.07.2021 - 20:51 | Son Güncellenme: 06.07.2021 - 22:20

Galatasaray haberleri... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Omar Elabdellaoui'nin gündeme dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Fatih Terim'den Omar Elabdellaoui açıklaması: Çok aşama kaydetti

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Omar Elabdellaoui, GS TV'de gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Çok aşama kaydetti

Terim, "Talihsiz bir kaza geçirdi. Aramıza almak istedim. Ona da moral olsun diye. O günden beri inanılmaz çalışma ve geri dönme hırsıyla çok büyük aşama kaydetti. Muhakkak ki daha kat edecek yolumuz var. 

Azmi inanılmaz

Temmuz, Ağustos, Eylül yolumuz var ama ilk günkü gibi Galatasaray forması altında görmek hepimizin en büyük dileği. İnanılmaz çalışma temposu ve azmi var. Yarın oynamayacak belki ama inanıyorum ki, sezon içinde bize katılacak ve Galatasaray formasını giyecek. Kendisine hoş geldin diyorum" dedi. 

"Fatih hocam hep yanımdaydı"

Norveçli oyuncu Omar ise, "Fatih hocam hep yanımdaydı. Bütün camia, bütün herkes, arkadaşlarım yanımdaydı. Bunu hiçbir zaman unutmayacağım. Hocam da benim buraya dönmemi uygun gördü. Çok büyük moral. Umarım aynı şekilde hırsla çalışarak en kısa zamanda formama kavuşma imkanı bulurum" şeklinde konuştu. 

Ne olmuştu?

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui, yeni yıl kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması sonucu yaralanmıştı. 

29 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılı formayla 13 maçta forma giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler