Fatih Terim'den oyuncularına Akhisar hatırlatması

23.09.2018 - 15:53 | Son Güncellenme: 23.09.2018 - 15:58

Galatasaray’da gözler Akhisarspor ile oynanacak Spor Toto Süper Lig maçına çevrilirken; deneyimli teknik direktör Fatih Terim’den de oyuncularına uyarı geldi.

İç saha performansını deplasmana da yansıtmak istiyorlar

Habertürk’ün haberine göre; dış sahada son olarak Trabzonspor’la karşılaşan ve tanınamaz bir oyun sergileyerek 4-0 mağlup olan Galatasaray, Türk Telekom Stadı’ndaki performansını deplasmanlara da yansıtmak istiyor.

Fatih Terim’den Türkiye Kupası hatırlatması

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nın yarı finalinde sürpriz bir şekilde elendiği Akhisarspor'la bu sezona girerken Süper Kupa’da da karşılaşan Aslan, kupayı da Egeli rakibine kaptırdı. Akhisar’ın ters bir takım olduğunu ve büyük takımlara zaman zaman çelme taktığını bilen teknik direktör Fatih Terim de öğrencilerini bu konuda uyardı.

“O maçı unutmayın”

Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa’yı yenerek averajla da olsa geri aldıkları liderliği bırakmamaları gerektiğinin altını çizen İmparator’un, “Rakibimizi Süper Kupa’da yenememiştik ve sezona kupasız başlamamıza neden oldular… Şimdi rövanş zamanı… O maçı unutmayın ve bu maçı alarak zirveyi bırakmayın” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler