Fatih Terim'den oyuncularına mesaj: "Başakşehir takılacaktır"

22.04.2019 - 08:16 | Son Güncellenme: 22.04.2019 - 11:16

Fatih Terim'den oyuncularına mesaj: "Başakşehir takılacaktır"

Spor Toto Süper Lig’in 29.haftasında Kayserispor karşısında 3-1 kazanarak haftayı moralli kapatan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’den oyuncularına uyarı geldi.

Galatasaray, telafisi olmayan haftalara girdi

Tecrübeli teknik adam sona gelinen haftalarda neticenin önemine vurgu yaparken özellikle bireysel hatalara dikkat çekti ve telafisi olmayan haftalara girildiğinin altını çizdi.

Terim skordan memnun

Galatasaray’ın başındayken her sene şampiyonluk mücadelesi veren ve kritik haftaları en iyi bilen, tecrübe edinen teknik adam olan Terim, skordan memnun.

Fatih Terim, bireysel hata istemiyor

Ancak Terim’in dikkat çektiği noktalar da var. Kayserispor karşısında özellikle ilk devre verilen net fırsatlardan rahatsız olan Terim, bireysel hatalar konusunda da oyuncuları uyarıp telafisi olmayan bir sürece girildiğinin altını çiziyor. İmparator, defans oyuncularından “sıfır risk”le hareket etmelerini istiyor.

Fatih Terim: "İşimize bakalım"

Terim, hatalara yardımlaşarak çözüm bulabileceklerini belirtirken aynı zamanda da önlerine bakmaları gerektiğini söylüyor. Ligin geride kaldığını ve hafta içinde EY Malatyaspor ile oynayacakları kupa maçına odaklanmaları gerektiğini ifade eden Fatih Hoca iki kulvarda da mutlu sona ulaşacaklarına inanıyor.

Fatih Terim: "Başakşehir mutlaka takılacaktır"

Şampiyonluk konusunda ipin kendilerinin elinde olmadığını vurgulayan Terim “Ancak biz işimize odaklanalım ve önümüze bakalım. Rakibimiz mutlaka takılacaktır. Bizim kayıpsız ilerlememiz gerekiyor” diyerek oyuncularını hedefe hazır tutuyor. (Türkiye)

Senin için hazırladığımız haberler