Fatih Terim'den Younes Belhanda kararı!

31.01.2020 - 12:48 | Son Güncellenme: 31.01.2020 - 09:52

Fatih Terim'den Younes Belhanda kararı!

Şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Galatasaray’da gözden düşen ve ayrılması gündeme gelen Younes Belhanda’nın geleceği merak konusu oldu. Teknik direktör Fatih Terim bu konuda kararını verdi. Belhanda, ayrılacak mı? Transfer teklifi aldı mı? İşte son gelişmeler…

Fatih Terim, Belhanda kararını verdi

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, adı transfer haberlerinde geçen Faslı oyuncu Younes Belhanda için kararını verdi.

Ayrılmazsa Kayserispor maçında yeri garanti

Belhanda transferin son gününde ayrılmazsa, bu hafta oynanacak Kayserispor maçında yeri garanti olacak.

Fransız ekipleriyle Belhanda görüşmesi

Suudi Arabistan’a soğuk bakan Faslı oyuncu için Fransız ekipleri ile temaslar yoğunlaştı. Belhanda, Fransa’ya gitmezse bu hafta cezalı Mario Lemina yerine ilk 11’de.

Arap kulüplerine transfer olmak istemedi

Sarı-kırmızılılarda hem yönetim hem teknik kadro hem de Younes Belhanda ilginç bir durumda… Yönetimin ve teknik heyetin göndermek istediği Faslı oyuncu, Suudi Arabistan'dan gelen tekliflere soğuk bakarken, Fransız ekipleri ile temaslar yoğunlaştı.

Belhanda'da Babel taktiği

Babel gibi kiralık gönderilmeye çalışılan Belhanda ayrılırsa, yabancı stopere kontenjan açılacak. Faslı 10 numaranın takımda kalması durumunda ise forması hazır

Lemina'nın yerine oynayabilir

Transfer olmazsa pazar günkü Kayserispor maçında Belhanda ilk 11'e girecek. Konya'da sarı kart gören Lemina bu hafta cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Fatih Terim'in kafasındaki plan

Kayserispor'a karşı Seri'yi ön liberoya çekmeyi planlayan Fatih Terim, takımda kalması halinde 8 numara pozisyonunda Younes Belhanda'ya görev verecek.

Belhanda bu sezon kaç gol attı?

Bu sezon 12 lig maçında şans bulan Faslı oyuncu, 3 gol atıp 1 kez de asist yaparak toplamda 4 gole direkt katkıda bulundu. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler