Netflix Ücretine Zam Geldi! Fatih Terim Belgeselini İzleme Fiyatı Belli Oldu

17.01.2023 - 09:35 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 10:08

Dizi, belgesel ve filmlerin yayınlandıüı Netflix ücretlerine zam geldi. 2023 fiyatları ile birlikte Terim belgeselini izlemek için güncel fiyatlar belirlendi. Detaylar...

Netflix Ücretine Zam Geldi! Fatih Terim Belgeselini İzleme Fiyatı Belli Oldu

AJANSSPOR HABER

Fatih Terim adına çekilen Terim belgesi sonrasında spor camiasında Netflix'e olan ilgi artmaya başladı. 2023 ile birlikte fiyatlara zam geldi. Peki Netflix güncel ücretleri ne kadar oldu ve hangi spor içeriklerini barındıyor? İşte detaylar...

Netflix 2023 güncel fiyatları belli oldu

2023'te zam yapma karı alan Netfilx'te yeni ücretler %40 zamlandı. Artık Temel plan için aylık 63,99 TL, Standart plan için aylık 97,99 TL, Özel plan içinse aylık tam 130,99 TL verilmesi gerekiyor.

Terim Belgeseli ne kadar oldu?

Fatih Teirm belgeselini izlemek için taraftarlar, Temel plan için aylık 63,99 TL, Standart plan için aylık 97,99 TL, Özel plan içinse aylık tam 130,99 TL ücret ödemesi gerekiyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray resmen duyurdu! 3 yıllık imza
Habere Git

Netfilx'te hangi spor içerikleri var?

Netflix'te bulunan The English Game, en çok izlenen spor içeriği olmayı başardı. Konusu olarak İngiltere’de modern futbolun temellerinin atıldığı günlerde soylular ve işçiler arasındaki sınıf mücadelesi üzerinden futbolun etkileri anlatılıyor.

Sunderland 'Til I Die

İngiliz futbol kulübü Sunderland'i Premier Lig'den küme düştükten sonra toparlanmaya çalıştığı 2017-2018 sezonu boyunca takip ediyor.

Barça Dreams

FC Barcelona’nın geçmişine Johan Cruyff, Andres Iniesta ve Gary Lineker gibi efsaneleri anlatan bir belgesel

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Alioski’nin yerini Serie A'dan dolduruyor
Habere Git

Terim Belgeseli

Terim, Altuğ Gültan ve Burak Aksoy tarafından tasarlanan, 15 Eylül 2022 tarihinde Netflix'te yayımlanan belgeseldir. Belgeselde Fatih Terim, kendi hayatını anlatırken yaşadığı şampiyonluklar ve başarılarına değindi. Terim'in yanı sıra ailesi ve teknik direktörlerle eski oyuncuları da belgeselde yer aldı. Terim Belgeseli Türkiye'de izlenme rekorları kırdı.

First Team

Komedi olarak yayınlanan First Team,  Premier Lig futbol takımının genç oyuncuları olan Mattie Sullivan, Benji Achebe ve Jack Turner'ın hayatlarını anlatıyor.

Boca Juniors Confidential

Boca Juniors Confidential, Arjantin sahilindeki futbol takımı Boca Juniors'ı keşfeden 2018 Arjantinli bir belgesel dizisidir. Boca Juniors'un tüm sezonlarını ele alan belgesel, Arjantin ekibinin eğitimleri ve antrenmanlarına da yer veriyor. Eğitici bir belgesel olmasından dolayı ilgi gördü.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş maçı öncesi kara haberi aldı
Habere Git

Le K Benzema

Cezayir asıllı ünlü Fransız futbolcu karim Benzema'nın hayat hikâyesini konu alan belgeseldir.

Apache: La vida de Carlos Tevez

Apache: The Life of Carlos Tevez, Balthazar Murillo, Sofía Gala ve Vanesa González'in oynadığı sekiz bölümlük 2019 Arjantin televizyon dizisidir. Arsa, Carlos Tevez'in Arjantin'de Fuerte Apache olarak bilinen Ejército de Los Andes'deki koşulların ortasında bir futbolculuk dönemini ve nasıl yükselişe geçtiğini anlatıyor.

Maradona in Mexico

Diego Armando Maradona, Gilli Messer ve Jarrod Pistilli'nin oynadığı 2019 belgesel web televizyon dizisidir. Dizi de efsane futbolcu Diego Armando Maradona'nın hayatı ve futbolculuk kariyeri anlatılıyor.

Senin için hazırladığımız haberler